| dotea eu te iubesc... a întrebat:

Cum poti fi sigura ca un baiat te iubeste... Cind el iti spune ca te iubeste iar altii spun ca el te minte?

15 răspunsuri:
| catthshshshs a răspuns:

Observi din comportamentul lui.

identitate
| identitate a răspuns:

Tu il asculti numai pe el, ii asculti pe cei care iti spun ca nu e adevarat si acum ne asculti pe noi? Dar tu "unde" esti?! Nu ai nici o parere? Cuvintele pot fi inselatoare, gesturile si privirile insa nu mint niciodata.
Daca atunci cand iti "vorbeste frumos" nu te priveste in ochi si evita contactul vizual cu tine, daca il "apuca" brusc mancarimile si isi scarpina nasul sau orice altceva, daca incepe mereu cu "sincer"... minte. Oricine face gesturile astea cand vorbeste minte, fara exceptii.happy
Faptele care "demonstreaza" iubirea pot fi facute foarte bine si fara sa iubesti, nu trebuie sa fii geniu ca sa stii ce ar trebui sa faci.Asa ca raspunsul il afli din gesturile care insotesc cuvintele si mai ales "simtind" omul de langa tine.
Oricum, nu se aleg in viata baietii/fetele care te iubesc ci baietii/fetele pe care ii/le iubesti. Daca e sa fie reciproc...cu atat mai bine, daca nu...tot bine!

| Hmmmm a răspuns:

Dar dc conteaz pentru tine mai mult ceea ce scoate el p gura sau ceea ce zic altii? faptele coteaza mereu mai mult decat vorbele.gandeste-te putin cum se comporta cu tine, cum vb d obicei cu tine, ce stare are cand vb cu tine, gesturile p care le face cand e cu tine, si dupa ce te-ai gandit la toate astea trage singurica concluzia:te iubeste sau nu. o sa iti dai seama cu siguranta.nu e greu sa spui te iubesc. d mintit oricine poate insa d demonstrat ca te iubeste.asta e putin mai greu.
cat despre cei care se baga: daca ei sunt prietenii tai d nu stai d vb cu ei si asa pate afli si motivele pentru care zic ei ca el nu te iubeste. iar daca sunt prietenii lui dc nu ii intrebi acelasi lucru(dc zic ca el nu te iubeste?)? poate ca au dreptate si vor sa te protejeze d el. poate nu vor sa te lase sa suferi din cauza lui. iar daca zic ca el nu te iubeste din cauza invidiei sau stiu eu dc atunci eu zic sa nu asculti d gura lumii si sa nu dai importanta barfelor deoarece pana la urma tot ce conteaza esti tu si el, adica voi!

| unione a răspuns:

Faptele conteaza mult mai mult decat vorbele!

| raisa1993maria a răspuns:

Nu te lua dupa gura lumii, in ziua de azi exista prea multa invidie, prea multa ura, prea mult rau, prieteni adevarati nu prea mai exista, daca el iti demonstreaza ca te iubeste prin diverse moduri de exemplu te face sa razi atunci cand esti trista, te inveseleste, iti spune vorbe frumoase, se uita in ochii tai, sau vrea sa te vada cat mai des, iti face surpize frumoase la care nu te astepti de exemplu vine si te ia la de scoala etc. bafta

| Frogie a răspuns:

In primul rand, intr-o relatie nu trebuie sa permiti nimanui sa se bage. Tu trebuie sa-ti dai seama daca te iubeste sau nu, daca ti-a dovedit lucrul, asta sau daca e in stare sa o faca! Nu asculta de cei din jurul tau, asculta`ti inima! happy

| ● Ďعw a răspuns:

Pai aceia pot fi invidiosi pe relatia vostra.si iti dai seama ca te iubeste dupa cum se comporta este langa tine si la bine si la greu da mai mult la greu. e face sa razi cand esti trista iti face complimente.etc si inca ceva nu te mai lua dupa ce spun alti vorba lui aly93maria nu prea mai exista prieteni adevaratiwinking

| Boo a răspuns:

Pai...
nu conteaza ce zice el si nu conteaza ce zic altii...
depinde de ce simti tu...
de cum te simti cu el.de cum se comporta cu tine...
lucrurile astea le poti sti doar din ce simti nu din ce spun unii si altii

| ame_3387 a răspuns:

Parerea mea de baiat e sa te uiti in ochii lui... intodeauna m-au dat de gol laughing daca is usor inlacrimati inseamna ca tine la tine

| Cris_8138 a răspuns:

Сel mai bine sa asculti pe toti si la sfirsit sa-ti faci o alegere a ta proprie, sau sa nu asculti pe nimini si sa te asculti pe tine insuti.

| ~_~fericire.in.rate~_~ a răspuns:

PoI... te iubeste baiatul ce iti spune ca esti frumos, nu sexi. te iubeste baiatul care te asteapta, nu te preseaza, te iubeste baiatul care'ti spune cand gresesti, nu care'ti lauda greselilewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti fi sigura numai prin cea ce simti tu.Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un baiat spune PRIMUL de iubesc, doar daca intr'adevar simte asta. Iti zic 100%, p propria mea blana testatwinking... daca tu il freci mereu, si ii zici te iubesc non stop, atunci va zice si el, ca sa nu te superi sau sa nu para dezinteresat, insa este posibil sa nu fie sincer. Dar altfel, nu minte...winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca il iubesti cu adevarat trebuie sa ai incredere in el!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acultati inima si nu asculta parerili altora