Daca il chemi la tine acasa si vrei sa te joci un pic cu el prin anumite gesturi sau vestimentatie...ai grija ca e un joc la care poate participa si sunt sanse sa ajungi in pat cu el.Cum il poti "inebuni". pui accent pe lucruri care sti ca ii plac foarte mult, mai tandru, mai dulce decat de obicei.Nu te chinui sa fi ceva ce nu esti, pui accent pe unele lucruri dar intr-un fel sa vina de la sine.
Buna, eu cred ca daca il provoci nu faci bine, pentru ca il va tenta mai mult si nu cred ca faci bine...
Cum poti inebuni un baiat
Cheama-l undeva de ex la tine acasa imbracate provocator si dupa aceea saruta-l pe gat asa va inebunii
Cred ca e foarte nasol pentru oricine sa ajungi aproape de a face sex cu cineva si sa nu faci, dar daca vrei sa provoci si sa nu ajungi in pat cu cineva, cred ca solutia ar fi cam asa: ii faci tot felul de aluzii, dar nu-i oferi decat jumate. Il inviti la tine sa va uitati la un film, mintea lui va zburda, dar tu sa-i oferi doar un film, ii zici ca atunci cand veti ajunge in pat ii vei oferi multe, dar amani momentul, poti sa incepi sa-l saruti mai cu pasiune si sa-l mangai cand trebuie sa plece acasa si sa ai scuza, daca se intinde ca e tarziu, tot felul de chestii de astea. E ca si cum ai pacali un copil cu o jucarie, ii zici ca i-o dai, i-o arati, dar cand sa ti-o ia din maini... o tragi inapoi
Dar ai si mare grija ca de joaca asta si copiii se satura, unii chiar devin nervosi si de ce nu...periculosi. Succes
Sa il inebunesti, adica sa il exciti foarte tare? pai... jucandute cu jucausul