Nu poti cuceri un baiat care nu te cunoaste, care nu te stie. Daca nu esti in anturajul lui, si sa faci in asa fel incat prin farmecul si sarmul tau sa-i atragi atentia asupra ta, nu ai nicio sansa pentru a fi cu el.
Pai da dar faza este ca nu prea stiu cum. Adica am avut schimburi de priviri e de vreo 3 4 ori. Am vorbit o data s pe facebook. Dar nu stiu cum sa stau pe langa el si chestii de genul!
Tot mai multe intrebari de genu'.
Mai fetelor, fi-ti naturale! nu superficiale, si incercand sa va dati ceea ce nu sunteti, ca la un moment dat, adevarata fata tot iese la iveala si dezamagirea este de 9423493942 de ori mai mare!
Pai cum poti intra in vorba cu el? Simplu..ca o relatie sa functioneze trebuie sa fi-ti prieteni inainte, cei mai buni prieteni. Du-te cu prietenele tale in cercul lui de prietenii, baga-te in seama cu el ( si cu restul' ca sa nu creada ca esti vreo disperata ), da-i like, vorbeste cu el pe fb. daca si lui ii place de tine, va face si el pasi nu trebuie sa fii tu prima
Dar nu stiu cum sa intru in cercul lui de prieteni! El este. nu stiu. mai popular si nu stiu daca ar fi Ok. Un sfat? *
Pai ai putea sa-i spui ca il placi...Si asa vei afla si tu daca te place!
Dar faza este ca noi 2 nu am vb Niciodata!
Si ar fi ciudat