| Nunsjfnamgjcmammergenicimacarnumelenuamniciunnume a întrebat:

Cum poți întreba o fata daca vrea sa va cunoașteți? Online.

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Ii zici direct ca vrei sa vorbiti si gata, fara ocolisuri, fara nimic.

11 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nici cum n-o întrebi, e stupid de-a dreptu. vorbești cu ea și vezi tu cu timpul dacă e interesată de tine sau nu moment când o chemi să ieșiți. mari șanse să te refuze dacă o iei direct cu „vrei să ne cunoaștem?" mi se pare una dintre cee mai stupide întrebări și mereu las cu seen băieții care mă întreabă așa ceva.

| Drimmero a răspuns:

Online? Am uitat ca e epoca virtualitatilor...ii spui direct ''ia zi, fa, vrei sa ne cunoastem, manca-ti-as ciocul?'' Glumesc,, sa nu spui asta niciodata, o intrebi direct daca doreste sa converseze si cam atat

| Nunsjfnamgjcmammergenicimacarnumelenuamniciunnume explică (pentru Drimmero):

Cum mai exact, aia e intrebarea. Sau ii zic așa "Hai fa sa ne cunoaștem că ești frumoasa foc manca-ti-as gurita"

| BuBBlesykeSs a răspuns (pentru Drimmero):

Ai băgat băiatul in ceata rolling on the floor)

| Nunsjfnamgjcmammergenicimacarnumelenuamniciunnume explică (pentru BuBBlesykeSs):

Te-as baga pe tine in ceata?, vrei sa vb?

| Drimmero a răspuns (pentru BuBBlesykeSs):

Cred ca am fost destul de inteles pentru el, vezi ca vrea acum sa testeze pe tine ce i-am zis eu))

| Nunsjfnamgjcmammergenicimacarnumelenuamniciunnume explică (pentru Drimmero):

Da frt, ai dreptate, ești folositor, dar nu vreau sa aplic pe ea

| Drimmero a răspuns (pentru Nunsjfnamgjcmammergenicimacarnumelenuamniciunnume):

Ii zici direct ca vrei sa vorbiti si gata, fara ocolisuri, fara nimic.

| LoveSleep a răspuns:

Nu intrebi femeile nimic, ele oricum nu stiu ce vor. Ii scrii direct. Si vineri daca vrei sa mergeti la dentist, nu o invita. Spune-i ca o sa fii acolo, daca e prin zona sa-ti dea un mesaj.

| nustiusaraspund a răspuns:

Da.