Se stie ca nu tuturor fetelor le curge sange prima data. Ii poti spune asa: "Se pare ca sunt printre fetele norocoase. Himenul meu a fost elastic si tocmai de aceea nu mi-a curs sange."
Cu durerea se rezolva...ii poti spune ca te doare, dar nu f mult avand in vedere ca "ai himenul elastic".
Si nu uita sa te prefaci ca iti este totusi teama de prima data...ca ai ceva emotii. A, nu uitati nici de prezervativ!
Bafta
Ii distragi atentia, ii bagi un deget in ochi si speri sa lovesti carotida interna.
De ce sa-l minti? Daca a ales ca va face sex cu tine, va trebui sa ai incredere in el si el in tine, nu? Mai devreme sau mai tarziu isi va da seama. Sa zicem ca nu isi da seama ca nu mai esti ( cu toate ca e aproape imposibil), gandeste-te ca cel care a fost inaintea lui a spus la cativa amici de-ai lui si asa fara sa vrei, totul ajunge la urechile prietenului tau actual. Pe unde scoti camasa atunci?
Pai cu durerea e mai usor ca te prefaci dar sa stii ca nu la toate fetele le curg sange la dezvirginare. Eu sunt una dintre ele. Mie nu mi-a curs nici o picatura. Doar m-a durut. Sper ca raspunsul meu sa-ti fie de ajutor. Bafta!
Tu fata proasta, il minti, o sa isi dea seama, el o sa te f*ta in continuare, maine iti da jet si pe urma vi aici si plangi ca te-a lasat.
Lavy asa operatzii se fac in amerika...nu pe aici...
si kir despre mintzire nul poti minti.baiatul simte cand fata e virgina si cand nu.penisul intra putin mai greu, kiteva sekunde puna se rupe himenul...numai daca el nu a avut relatii si nu stie ce e asta.
Buna. nu pricep de ce vrei sa minti ca mai esti virgina?
faza cu sangele s-ar putea sa nu-ti iasa deoarece exista himene care sunt foarte elastice si care nu sangereaza cu toate ca dezvirginarea are loc
Bun.Draga mea.Lasa'mi un id. Ceva.Nu ti-l pot da pe al meu.Nu vreau sa-l postez.Iti zic un singur lucru.E urat sa il minti, insa asa sunt femeile prefera ca barbatii sa nu stie anumite lucruri.Este alegerea ta.Eu n'am sa fac asta niciodata.dar stiu ceva care te poate ajuta foarte mult la faza cu sangele, pe bune. Daca e sa o faci lata...Da'mi id'ul.Si o sa te ajut cu ce pot.
Poti sa mergi la un medic si am inteles ca se fac operatii pentru asa ceva si costa maxim 500 lei, asta va fi chiar convingator
Nu prea merge...mai bine ai spui, isi da seama! Nu o fi atat de prost! Bafta
Crezi ca daca il minti ca esti virgina il consoleaza cu ceva? crezi ca daca el crede ca a fost primul o sa tina mai mult la tine? in fine, daca e genul de tip caruia ii pasa de chestii din astea, ar trebui sa fii sincera. dar iti spun sincer ca daca as fi in locul lui nu m-ar influenta in vreun fel ca ai sau nu "sigiliu", si nu pentru ca as fi eu vreun porc sau prostii din astea, pur si simplu nu mi se pare ca trebuie sa o "incepi" tu ca sa tii la ea sau viceversa.
Sa sti ca eu sunt intr-o situatie asemanatoare.
Iubitul meu e acum plecat din tara dar peste putin timp se intoarce si eu am facut-o pana acum d vreo 5 ori, el crede ca sunt ink virgina si de-abia asteapta sa fie el primul' dar eu n-am mai putut sa astept si va trebui sa-l mint cand se va intoarce.Va fi km greu pentru ca m-am largit ft tare acolo jos dar o sa ma prefac ca ma doare, ca mi-e frica iar la faza cu sangele ii spun ca am himenul elastic si ca de-aia nu.mi curge, si-asa prima oara nu mi-a curs.
In concluzie...tre sa joci teatru cat se poate d bine si poate nu-si va da seama.
Sfatul meu este sa nul minti daca te iubeste cu adevarat te va intelege in rest daca ai facut-o numai o data nu itio face griji ca singe mai curge si dupa 3 ori asa ca sytai pe oace dar cum am mai zis sfatul meu este sa nul minti
gargariza întreabă: