De la o colega mai... usurica.
Sau pe bani.
Sau ti-l faci singur daca practici yoga
Cu cardul sau cu verzisorii din portofel.
Cred ca ai inteles ce am vrut sa spun, nu de alta, dar sa nu te ranesti.
Iti faci una. Daca nu poti, mai bine pune-ti poftele-n cui ca doar nu vrei sa se atinga de tine orice usuratica plina de bube-n cerul gurii.
Nu inteleg de ce toata lumea bate spre bani, ai incercat vreodata sa intrebi o fata random si a acceptat asa?
Deci daca o fata face un blowjob cuiva, inseamna ca are bube-n cerul gurii? Poti sa ne explici cum ai tras concluzia?
Stii tu pe unde a putut umbla acea gura? Doamne... What stupid.
Observ ca nu te duce capul . daca ai $$$ ai parte si de ce vrei tu, nu neaparat de la prostituate.
Si pe ce te bazezi cand afirmi asta? Tu ai bani si ai parte de ce vrei? Sau zici doar din ce ai auzit tu asa?
Hai gata cu mahalaua. Daca stii ca esti doar un destrabalat, sterge intrebarea.
Am bani dar am iubita asa ca nu caut in alta parte .
"Si pe ce te bazezi cand afirmi asta?" pe "trairile" fratilor mei si a multora ca ei. cum am zis, ai bani, ai parte si de ce vrei tu. peste tot se gasesc fete ca re vor sa fie distrate, si noaptea se inchieie in mai multe feluri . imi amintesc cand fratele meu si-a luat acum cativa ani un amarat de scuter, roiau fetele pe langa el mai ceva ca albinele la miere. nu zic sa iti iei scuter (doamne fereste ) dar daca ai bani, ai parte. simplu
Depinde de anturaj...pot sa imi permit orice, dar asta nu inseamna ca mi-o suge vreuna pe bani. Ba as zice ca e mai usor sa obtin fara bani.
Esti cam pe langa pisi, nu te mai obosi sa raspunzi, oricum nu esti coerenta si nici nu aduci vreun aport de informatii.
Asta consideri tu? Daca esti un obsedat sexual ce doreste un blowjob si de la o gunoiera nu este treaba mea!
Am pomenit eu cumva cuvantul gunoiera? Hai te rog, poti sa te retragi pe alt topic? Deja dovedesti ca esti prostuta.
"Ba as zice ca e mai usor sa obtin fara bani." daca era asa "usor" numai puneai intrebarea
Daca am intrebat, nu inseamna ca nu am deja un raspuns. Poate doar voiam sa mai gasesc alte mijloace. De ce toti de aici faceti presupuneri despre cel ce intreaba, asa dupa o singura propozitie?
Nu am presupus nimic, doar ca mi s-a parut amuzant ce ai zis avand in vedere intrebarea
Daca ai fi capabil sa vezi toate legaturile, ai fi considerat inteligent. Doar pentru ca tu nu vezi o legatura nu inseamna neaparat ca ea nu exista.
Mutubal întreabă: