anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poti ramine insarcinata daca el nu vrea, nu e pregatit?

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Ai mare grija, daca el nu vrea pentru ca se simte nepregatit pentru asta si tu il "pacalesti", riscul e mare, deoarece, la nivel molecular, conteaza fiecare cuanta, pozitiva sau negativa, atat in primele momente ale diviziunilor initiale, dar si dupa aia! Si mai ales un mediu propice, plin de dragoste! Un copil trebuie sa fie Dorit de ambii, ca sa se dezvolte Bine! Ori, daca el afla dupa o vreme ca l-ai mintit, sau premeditat contra vointei lui, faci rau si embrionului, dar si risti sa te lase... si atunci?! Mai vorbiti, vezi de ce nu vrea inca, ce temeri are, etc, si abia mai apoi...

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

nu ai gresit ceva? esti sigura ca eL?
petreceti mai mult timp impreuna
pupacitiva tongue laughing

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa nu incerci sa-l pacalesti oricat de important ar fi fara tine. Un copil are nevoie de ambii parinti si trebuie sa vina cand ambii il doresc, nu sa vina ca o pedeapsa, a o povara pentru unul dintre ei. Mai asteapta-l o vreme, va fi pregatit cand e timpul potrivit.

| EUSIATIT a răspuns:

Nu e cazu sa incerci sa l pacalesti. Daca el nu doreste copil acum. ai 2 variante 1, sa i respecti dorinta si sa astepti @ daca nu vrea atunci trebuie sa te gindesti ca poate nu mai vrea sa continue relaria si te amina. Vb cu el si asculta i argumentele sau in ultimul caz renunta si cautati pe altcineva; lasa l liber nu l sufoca Poate nu vrea sa ti sp ca nu esti cea cu care sa faca casa si un copil. Fii ffff atenta la ceea ce faci succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.
Comunicare dintre voi are puterea de a aduce si un bebeu langa voi.
Bafta.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu face greseala asta.
Poate cu alta persoana, care isi doreste lucrul asta.

| Andreeame21 a răspuns:

Nu ramai, simplu, un copil are nevoie de ambii parinti iti spun din experienta proprie.Ai grija un copil necesita o atentie deosebita, nu e ca si cum ai cumpara un animal de companie...
Bafta

| MMady a răspuns:

Pentru conceperea unui copil, e cel mai bine sa fiti amandoi de acord. Un copilas necesita multa dragoste si multa implicare din partea ambilor parinti. Este responsabilitatea ambilor parinti. Nu-i "forta mana", daca nu vrea.

| mirvald a răspuns:

Esti in secolul 21, nu ar fi nici o problema sa ramai insarcinata si singura.

| Pho3nix a răspuns:

Poi el daca nu e pregatit pentru ce vrei sa ramai insarcinata?
Mai asteapta putin pana sunteti pregatiti amandoi si atunci poti face un copil.

Nu-i face surprize neplacuta prietenului tau.

| woohp a răspuns:

Eu cred ca sunt 2 probleme:
1.Nu vrea el pentru ca nu-i plac copii mici, mirosuri urate, pampersi plini, schimbat, mancare la ore fixe, dormit etc etc etc...
2.Lipsa banilor, de ce sa faci un copil, caruia nu-i poti oferi nimic?
Din punctul meu de vedere este ca, eu n-as face un copil daca nu asa avea un acoperis deaspra capului asigurat(nu cu chirie ), banii care sa-l ingrijesc. Nu cum este mai nou, unele mame fac copii doar de dragu dea avea ca de ingrijit, e vai de ele SAU unele mame (si aici cele mai multe) ac copii pentru banii aceia carre ii ia pe 2 ani de zile.

Întrebări similare