Ce imaturitate...
Nu-ti revarsa frustrarile pe nimeni, altfel te vei trezi si tu victima frustrarilor altcuiva si n-o sa-ti placa deloc.
Cand gandesti urat si razbunator, vei primi exact acelasi lucru, ar fi bine sa stii.
Problema nu cred că e cum să-l rănești pe el, ci cum va reacționa el la faza asta și cum o să arăți tu după aceea...
Sa faci sex cu cel mai bun prieten al lui, si apoi sa spui lumii intregi ca acesta este mai (bun) barbat.
Pai ramai cu el! Sigur se va simti ranit cand isi va da seama ca a ramas langa o femeie care ii doreste raul
Vorba aia, razbunarea e arma prostului
Ii spui ca este un nimeni si nu vrei sa mai vorbesti cu el. Spui ca te-ai saturat de vorbele lui goale care nu au niciun sens in viata ta.
Nu am sa te ajut in materia asta, tot ce pot sa iti spun eca daca tu consideri ca nu te merita, atunci el singur se raneste nepretuindute
Zimbeste in fiecare zi chiar daca esti trista si intoarcei spatele fii fericita asta il doboara iar slabiciunea il incurajeaza fundita
De ce vrei sa-l ranesti? adica, spune exact ce intentii ai, astfel sa iti putem da idei in functie de gravitatea faptei sau greselilor lui.
Mai bine nu incerca sa faci asta, pentru ca o sa vina si randul tau si nu vrei sa te raneasca si pe tine altu
Păi, cu toate că nu cred că e un lucru potrivit ceea ce vrei să faci, trebuie să faci așa : Dacă știi secretele lui ii le vei spune cuiva de față cu el.
Sau : Te dai la cel mai bun prueten al lui, adică flirtezi cu el de față cu iubitul tău.
Și, când vrei să îi zici adio, îi spui că nici nu ți-a plăcut de el niciodată, ai fost cu el doar să te râzi de el, etc.
anonim_4396 întreabă: