I-ai frant inima pentru ca nu l-ai sarutat?
Asta ar fi trebuit sa il determine sa lupte mai mult pentru tine nu sa isi oblojeasca inima ranita!
Filozofia iubirii e extrem de simpla:daca un barbat iubeste cu adevarat lupta din toata inima pentru a te avea. Daca nu, inseamna ca nu contezi cu adevarat pentru el.
Pai vorbeste cu el, arata-i ca tii la el si ca il iubesti iar daca el va mai tine la tine se vor vedea rezultatele
Bună! Ar fi bine să vorbesti deschis cu el.Invita-l intr-o zi la un suc, o cafea si vorbeste cu el. Spune-i că iti pare rău, ca vreti sa o luati de la capat, să lăsati totul in urmă.
Daca te iubeste cu adevarat v-a intelege. Succes!
Bye bye
Pai depinde din ce motiv nu ai vrut sa il saruti, daca a fost pentru ca nu il placi sau pentru ca tu nu esti pregatita trebuie sa discuti serios cu el si sa il faci sa inteleaga punctul tau de vedere.Si eu am trecut prin situatii de genul acesta, nu cred ca l-ai ranit chiar atat de rau doar pentru ca nu l-ai sarutat, lasa-mi un mesaj si explica mai bine situatia si iti promit ca te voi ajuta cat de mult pot. pup
I-ai frant inima pentru ca nu ai vrut sa-l saruti? Well, am auzit-o si pe asta. Du-te la el si saruta-l. Ce ai putea face?
Ii propui o intalnire pe messenger sau la telefon, il iei in brate si il saruti tu!
Nu stiu daca tear iubi cu adevarat nu sar supara. lol suparat ca nu l-ai sarutat invita-l undeva si cand il vezi il saruti. daca te place cu adevarat va veni la tine
biiiiaaaaaaancaa întreabă: