anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poti s iti faci prietenul sa te creada ca nu il inseli?

Răspuns Câştigător
| GthiK a răspuns:

Am trecut printr-o experienta dinasta, sper ca sfatul meu sa te ajute, deci. si eu eram foarte gelos pe prietena mea. un nesuferit dement happy, o restrictionam ff mult, nu`i dadeam voie sa socializeze cu alte persoane doar din gelozie. o amenintam ca o parasesc daca mai vb cu ala si cu ala si o faceam doar sa sufere, pana cand, s-a saturat saraca si mi-a dat papuci, dabia atunci s`a prabusit lumea peste mine. am zis ca mor, nu`mi venea sa cred. imi parea rau, imi ceream iertare tot la 2 cuvinte care le scoteam din gura. dar dinpacate, am pierduto detot.si asta no sa mi`o iert nici mort. deci sfatul meu este urmatorul. paraseste-l, nu definitv, o zi 2. fal sa vada ce greu ii va fi fara tine, si atunci te va accepta oricum, chiar si daca l-ai insela probabil [asa ar fi in cazul meu]. NU UITA UN LUCRU, GELOZIA ESTE O DOVATA A DRAGOSTEI. daca ii va parea rau cand il parasesti, inseamna ca te iubeste. daca va fi nepasator.nici sa nu te mai intorci la el.

4 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Depinde de persoana

| harciog a răspuns:

Convinge-l sa-ti puna zahar in vagin. Daca mai este dulce inseamna ca e ok.

| russyy a răspuns:

Pai arata-i asta.nu-i da motive sa creada ca-l inseli.stai si tu numai cu el, fi sincera.lasa-ti pentru putin timp pritenii si stai cu el atat.nu-l neglija.ai grija de el.fa-l sa simta ca il iubesti.winkingfi intelegatoare.si el va prinde incredere in tine si atunci va fi bine

| GoodBoyLoveGirl a răspuns:

Pt o perioada stai doar cu el cucerestel peste 2-3 saptamana iti reiei viata normala dar ar fi bine sa te indepartezi de prieteni ceva vreme sau cel putin de cel cu care crede ca il inseli bafta happy fundita?