Ar fi o metoda. Te uiti luuung in oglinda si la un moment dat te apuca rasu' Te calmezi, te aduni... Te uiti iar luuung si iar te apuca rasu'. Dap, aveti dreptate - asta este valabil cand esti high
Dar... cand esti "in love" ai tot sentimentu' asta de HIGH. Este unu' cele mai superbe momente din viata dar din pacate e temporar Cel putin, asa a fost la mine :
Pur si simplu...SIMTI! E printre cele, daca nu cel mai minunat sentiment: sa iubesti si daca esti iubit e ca un univers complet! Te gandesti la el mereu, simti fluturasi in stomac cand il vezi sau cand te gandesti la el, ai impresia ca il vezi peste tot(in persoane si chiar si in obiecte), este nerabdatoare sa il vezi, sa vorbesti cu el, sa iti dea un semn de viata! Cand esti indragostit nu mai mananci, esti visatoare, ai un zambet larg pe fata fara sa iti dai seama(tu visezi cu ochii deschisi la el) si cam toate lucrurile le faci aiurea pentru ca te gandesti la el si nu la ceea ce faci!
Simplu...simti lucrul acesta, e unul dintre cele mai minunate momente ale vietii, simti ca esti in al noualea cer
te gandesti tot timpul la el, si nu ai pofta de mancare, ai impresia ca il vezi peste tot, ai fluturasi in stomac, esti visatoare, esti fericita, de multe ori visezi cu ochii deschisi ca e langa tine
cat de dor imi e de clipele astea minunate
Faci un test de sarcină. Pardon, scuzele mele, ăla era să aflii rezultatul dragostei.
Mami, îţi dai tu singură seama când eşti îndrăgostită, stai chill.
Am vrut sa raspund dar, citind raspunsurile voastre, mi-am dat seama ca sunt indragostita, prezint toate simptomele. Hm, oare, ce face el acum?
Pai poti sa faci niste teste din reviste cool girl, bravo girl, testele astea nu dau niciodata gres sunt garantate 100%, o alta varianta este ghicitul in cafea/ceai/cola. ce bei tu. iar daca pe fundul canii/sticlei iti apare chipul persoanei iubite atunci clar esti indragostita, inca o varianta este in sarmale. daca sarmale se aseaza in chipul pers iubite e clar ca esti indragostita!
A fi indragostit inseamna a intelege ce simti in momentul cand cineva iti creiaza o stare sau poate o scanteie mai mare decat cea produsa de dragostea la prima vedere si mai mica decat iubirea.
Cand traiesti pentru a tine in brate persoana iubita. Cand esti capabila de cele mai mari sacrificii pentru a fi impreuna. Cand stii ca daca ar mai fi cuvinte ai mai scrie, dar traiesti ceva mai presus de ele. Cand privesti in ochii lui si gasesti in ei atat de multa putere. Si chiar tu le dai aceasta putere...
Cand esti indragostita simti acest lucru pentru ca ai o stare de neliniste ai vrea sa fi mereu in preajma lui, sa vorbesti la telefon mai des decat o faci de obicei cu alte persoane, esti mai tot timpul cu capul in nori, esti visatoare si ii simti mereu prezenta aproape.
Este un sentiment minunat pe care toti il simtim intr-un moment al vietii.
gabitza_6878 întreabă:
Mindfulness întreabă: