Incearca sa'i fii alaturi in momentele grele, atat incat sa simta el ca are incredere in tine, si sa ti se deschida in fata. eh increderea este, doar ca ii este teama de tradare, si de aia nu'si deschide sufletul, incearca sa fii mai deschisa, vorbeste despre tine, spune'i ca tu ai incredere in el, dar asta trebuie sa dovedesti, si daca el isi recapata increderea este bine daca nu tot bine, nu te stanjenii sa cazi in plasa unui baiat, mai sunt baieti si viata merge inainte. Bafta
Nu trebuie sa-i spui nimic, trebuie sa-i dovedesti! dar depinde motivul pentru care nu mai are incredere in tine. Orice poate fi reparat, parerea mea este ca, o discutie serioasa cu el, in care i-ai promite ca te schimbi si chiar i-ai arat asta...cu timpul l-ar determina sa-si recapete increderea in tine.Bafta
Demonstrandu'i ca poate avea incredere. pastrandu'i secretele si impartasindui-le pe ale tale.
Dap sa vb cu el si sa repari ce ai,, stricat'' in relatia ta cu el.Vezii tu eu stiu pe propia piele de ce sa nu-ti pui increderea intr-o fata pentru ca atunci cand tio pui atunci tio insala de cele mai multe ori asa se intampla in ambele parti fata sau baiat dar daca vrei sa aiba el cu adevarat incredere incearca si recunoaste fapta de care nu are incredere el in tine. Asta depide de voi dar spune-i mereu adevarul in fata chiar daca e dureros dar te va ierta mai repede decat sa auda din gura alcuiva pentru ca asta nu prea e de iertat.Eu personal mam cam plictisit sa-mi pun increderea intr-o fata pierdere de timp.Dar daca cerii ajutor pe un site e clar ca tipu, pentru el sai castigi increderea nu-i usor.Succes oricum si stii ca sa ai pe viitor o releatie foarte buna nu te lasa prada vrajelilor cum o numesc alti baietii pentru ca cam la 80% baietii sau fete isi insala parteneru.Asa ca ai grija ce faci daca chiar tii la el.