Hm, pai nu il poti obliga sa iti ceara numarul daca nu te place... e logic!
Il faci sa te placa. Trebuie sa fii o companie placuta, sa ii zambesti si sa il privesti atent, eventual sa il atingi intamplator pe umar poate. Cauta sa ii dai de inteles ca il placi, sa il incurajezi sa faca acest pas. Trebuie sa ii arati ca esti disponibila si sa inteleaga ca ai dori sa va mai vedeti.
De ce sa- l faci pe el sa ti-l ceara cand il poti da tu? eu i l-am dat si acum formam o familie fericita, si acum ma gandesc ce s-ar fi intamplat ca nu i l-as fi dat niciodata.
Mai ai putin si ii pui totul pe tava.Parca nu era asa usor ca un baiat sa faca rost de numarul unei fete.Foarte tare
Stii cum am facut eu? Iti scrii numarul unde vorbesti cu el pe mess si dupa cateva secunde"scuzee, nu era pentru tine". Sigur o sa iti bage nr in agenda iti spun eu
Hai sa iti zic cum am procedat eu
Am dat un mass ( bine, de fapt i l-am dat doar lui ), cu un text de genul : "va rog sunati-ma careva, mi-am pierdut telefonul pe undeva prin casa si am nevoie de el...". Si tipul mi-a dat buzz, si zice : da-mi nr sa te sun
haha
sau cel mai simplu, cere-i-l tu
Nu am vazut post-ul lui roscavitza, ma bucur ca mai multe gandesc ca si mine hehe, nu sunt sigura cu idei d-astea
Daa, rascavitza stie cel mai bine ca e experta in a umbla cu barbati insurati.se pricepe la distrus casnicii.
Alișa00000000000 întreabă: