| Unixyy16 a întrebat:

Cum poti sa faci un baiat sa se excite?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ii pui in fata o poza cu o fata dezbracata, sau te dezbraci in fata lui!

Răspuns utilizator avertizat
| CodrutElian1990 a răspuns:

Dupa mine este o intrebare prosteasca. Dar ca sa-ti dau si eu o metoda, te dezbraci si te asezi cu fundul in poala (atentie, in poala nu in altceva ce se aseamana la vorbire) lui si incepi sa dansezi frecatul podelei.

| antonimilk a răspuns:

Nu înțeleg de ce ai face asta, daca ai ghinion și e unu' care gândește cu alt cap ai incurcat-o.
Pai cred că atingerile și nu stiu ce vorbe. Totodată să nu te creadă altceva ce nu ești...
A, scuze eu asta am înțeles din întrebarea ta

| EduardEdyP a răspuns:

Sărutări, sărutări + atingeri( pe piept, pătrățele, picioare(zona penisul)). Salutări pe piept, sfârcuri, sărutări până la zona X. Bafta!

| Caliman_Cristi_1990 a răspuns:

Iti spun eu!
Un barbat adevarat, care e intr-o relatie cu tine ( cred ca nu vorbim de unu de pe strada oareare. haha ) El este deja excitat, el te vrea pe tine, el te va privi si te va defini din atingeri.
E adevarat, forma corpului unei femei e importanta pentru baieti pentru ca ei vor sa atinga si sa vada de asemenea vorbele ii innebunesc, ce vrei sa ii faci sau ce ai vrea sa iti faca el, fanteziile voastre etc.
Si barbati au puncte erogene, ar fi bine sa le cauti pe net, e plin...
Doreste-l
Iubeste-l
fi draguta
nebunatica
fa-i de mancare

Ca un exemplu: Dupa ce faci un dus iesi dezbracata si il lasi sa te admire, dupa care te duci sa faci o cafea laughing sigur va veni la tine sau daca nu vine, il servesti cu cafeaua dar sunt sigur ca te mnanca din priviri. Ii spui ca de baut avem dar va trebui sa ma mananci pe mine sau eu sunt biscuitele de langa cafea, daca e barbat stie ce are de facut si te va mancawinking
Succes!

Întrebări similare