Pentru ca un baiat sa te placa trebuie sa fi tu insasti. sa te imbraci cum iti place sa faci lucruruile care iti plac sa zambesti sa fi tu asa o sa te remarce. un baiat mereu ai place o fata naturala nu care copiaza de la alta stitlul altetia. fi tu insasti si tot o sa te placa un baiat. chiar daca acel baiat poate nu te place sunt convinsa ca altii te plac
In primul rand ca sa ajungi mai mult sa vorbesti cu el, sa va cunoasteti reciproc, trebuie sa fiti amici.Pentru ca daca te dai la el sau ii arati cat de topita esti dupa el te va considera ca celelalte fete, disperata sau ceva de genul.Prima data fiti amici, apoi sa vorbiti mai deschis.si ii spui ca-l placi.
Daca o sa te machezi ca naiba si iti mai pui nu stiu ce nu o sa te placa iti spun eu... Ca sa te placa cunoastetiva mai intai (stati cam o luna amici) Apoi il iei frumos in brate si ii spui ca il placi o sa vada asta si 70% o sa fie de acord restul... Deci sa nu te machezi ca astea care se macheaza sunt mai urate ca oricine, sau sa nu iti face frizura de aia coc ca nu o sa te placa niciunul (am o gramada de specimene pe aici). Aveti grija de voi :*
bogdandinro întreabă: