Bună,
De ce ai vrea să fii indiferentă cu o persoană la care ţii? Acel lucru ar putea-o face să se îndepărteze oricum.
În fine, dacă îţi doreşti să faci pe inaccesibila, pur şi simplu prefă-te că nu eşti atentă la ceea ce spune, răspunde-i cu replici scurte gen "ok", "bine", "aha" şi per total, nu îi acorda prea multă atenţie.
Însă repet, ai grijă, l-ai putea face să îşi dorească să plece de lângă tine cu această atitudine. Dacă ai o problemă sau te-a supărat cu ceva, mai degrabă vorbiţi deschis.
Ignoratul e o opţiune, dar e o opţiune urâtă. Mult succes!
Pai daca ti-a facut ceva grav de fiecare data cand simti ca numai poti sa cedezi amintestti de lucru alaaaaa si uite asa devi iar indiferenta.
Te prefaci parca nu ti-ar pasa de lucrul pe care ti-l zice! Cred ca asta functioneazaFunda?
Daca esti indiferenta cu o persoana la care tii o pierzi. Chiar vrei asta?! Eu cred ca nu!
Te prefaci ca nu iti pasa de el si ca iti e indiferenta viata lui dar totusi trebuie sa mai vorbesti cu el doar sa nu pari foarte interesanta...pe baietii ii doare indiferenta...iti zic din propria experienta.
Arata-i ca nu-ti mai pasa de el incearca sa-l faci gelos pana la urma el isi va da seama ce aa pierdut:* pupici... Funda?:X te rog