Nu trebuie să te mai gâneşti la el că-ţi faci mai mult sânge rău şi nu vei reuşi să-l uiţi. Încearcă doar să faci ceva ce-ţi place - desenează,ascultă muzică,înscrie-te într-o activitate extraşcolară.Sau,cel mai bine, ieşi cu prietenii pe undeva şi vorbiţi ceva Poate că ei te vor face să râzi şi să nu te mai gândeşti la el.În fine, ideea e să faci ceva care îţi va mai lua gândul de la el.Astfel nu vei mai avea timp să te gândeşti unde e el, ce face, cu cine e etc. Trăieşte-ţi în continuare viaţa!
Pai nu cred ca ai putea fi fericita, mai ales daca stii ca il pierzi, si cu siguranta ca ti mult la el.Destul de dureros daca stii ca il vei pierde,este greu sa pierzi persoana la care ti,este cumplit.Dar incearca sa vorbesti mai vorbesti cu el,daca i-ai gresit cu ceva ii poti cere scuze,incearca sa lupti sa nu il pierzi si daca si el va tine la tine cu siguranta nu il vei pierde,dar acum depinde cat de mult tine si el la tine.
In orice caz iti inteleg durerea, si daca este sa il pierzi, incearca sa fi tare si sa lupti ca sa reusesti sa treci peste si sa mergi mai departe. Poate ca iti va lua ceva timp dar ai sa vezi ca intr-o buna zi ai sa vindeci si vei reusi sa fi fericita din nou.
Bafta multa
Daca il iubesti sh el te iubeste, nu trebuie sa-l lasi-sa-l perzi, trebuie sa lupti pentru fericirea sh dragostea ta Succes.
Nu ai cum, poate doar sa te prefaci ca esti, dar cu adevarat nu vei fi niciodata! Eu l.am pierdut din cauza mea acum 2 zile, cand ies afara, cand stau cu fetele mai uit dar pentru momente scurte, cand intru inapoi in casa imi aduc aminte de el, si e greu e foarte greu! Avem puterea sa ne ascundem adevaratele sentimente in fata celorlalti dar cand ramanem singure/singuri e cu totul diferit! Nu poti sa fii fericit/a atunci cand stii ca il pierzi sau ca l-ai pierdut ( in cazul meu ) oooffff
Cel mai bine in cazul asta e sa devii mai distanta, sa-l suni mai rar, astfel incat el sa nu-si dea seama ce se intampla. Play hard to get. Am scris un articol, care te poate ajuta http://seduceandattract.blogspot.com/2011/09/how-to-win-her-back.html
Gandeste-te,nu este ultimul baiat.
Cum el o sa cunoasca o alta fata ca tine si tu poti cunoaste un alt baiat ca el.
Pur si simplu,te inteleg prin ce treci, te doare.
Dar gandeste-te ca pana la urma s-a terminat, fa-ti o noua relatie si o sa treci peste cu siguranta.
Asta daca ai fost cu baiatul respectiv
Aiurea. si eu am o problema pentru ca l-am mintit. viata merge inainte. fi fericita. stiu prin ce treci