Pai eu zic sa o inviti la o cofetarie, mcdonald's undeva.Iti iei inima in dinti si gata cat ai zice peste ii zici ca o iubesti! Ce crezi ca o sa se intample? Doar nu o sa te omoare?
Daca te respinge nu te merita!:X...Sa nu iti mai fie teama! Trebuie sa iti invingi teama! Tu controlezi teama, nu ea te controleaza pe tine!
Incearca sa ii demonstrezi ca o iubesti, apoi ii spui! Totul o sa fie bine!
Succes!:*
Gonzales, intotdeauna exista riscul ca o fata pe care o iubesti sa spuna nu. Pleaca de la premisa ca nimeni nu a murit pentru ca a fost refuzat. Desigur ca nu este placut sa fii refuzat. Daca ii spui ca o iubesti ai sanse sa nu fii refuzat, insa, daca nu spui ca o iubesti sansele tale de a fi acceptat sunt minime. Daca o vei spune intr-o maniera romantica sansele tale cresc si mai mult.
Bafta!
NU te teme, nu cred ca o fata te va respinge
Adica uite ce vreau sa zic. Daca ii spui ca o iubesti, ea nu va zice ceva rautacios sau ceva sa te respinga(stiu cum sunt fetele)
Daca te place si ea, poate iese ceva, daca nu iti va spune frumos.
Deci te duci la mcdonald's, cofetarie etc cum a zis fata aia, beti, mancati, si la sfarsit sa zica: amice imi pare rau dar nu vreau. Metoda asta pica prima, si iesi si pe - cu niste chichiriti.