| NuConteazaCineSunt a întrebat:

Cum poti sa ii spui unui baiat ca nu iti mai place de el, dar vrei sa ramaneti prieteni buni? Serios help mesad!
Nu vreau sa il fac sa sufere, sau sa se supere pe mine...
Va rog, ajutati-ma!

P. S.: Fara bataie de batjocura gen: poti sa-i spui cu gura.
merci anticipat!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Spune-i asa "esti un baiat prea bun ca sa meriti sa-mi bat joc de tine.Relatia dintre noi nu este ceea ce mi-as fi dorit, nu vad sa aiba vreun viitor.Si,pentru ca nu vreau sa sufere nimeni,zic sa ne oprim aici, cat inca nu e prea tarziu si mai putem ramane doi foarte buni prieteni."Nici nu-l ranesti, nici nu-ti bati joc.Ce zici? Mult noroc!

4 răspunsuri:
| Lexiiii a răspuns:

Pai in primul rand spune-i cand sunteti numai voi 2. Si nu mai spune altcuiva ca el te place, ar putea fi naspa pentru el.Si are nevoie de timp sa se refaca o perioada probabil nu va vorbi cu tine.Dar tu spune-i ca asta nu inseamna ca nu o sa ramaneti prieteni foarte buni. Asteapta si reactial lui.

| federerdinamo a răspuns:

Pai.eu zic sa il iei si sa vorbiti fata in fata. Ai putea sa-i zici ceva de genu: nu cred ca relatia noastra poate continua, a fost frumos...dar imi doresc sa ramanem prieteni in continuare. Sper ca te-am ajutatwinking.

| bestgirl1 a răspuns:

Spune-i exact asa:buna, am vrut sa iti zic ca nu te plac mai plac c iubit dar vreau sa ramanem prieteni!happy

| D33a1351 a răspuns:

Ai putea sa ii spui cand va intalniti pe drum sau mai stiu eu unde ca nu mai functioneaza relatia voastra si ca ai vrea sa ramaneti totusi prieteni...Dar fii suparata totusi
Sper ca te-am ajutat:*