Si daca se joaca pe la intrare si nu si-a" dat drumul in tine" ai sanse daca esti in perioada fertila! si nu numai sarcina trebuie sa te sperie, ci si bolile
Pai daca si-a dat drumul, unde putea sa o faca? "in tine" sau "in vagin" cred ca tot aia este... sau poate vroiai sa intrebi altceva...
Dambilusca nu ai dreptate! Spermatozoizi nu traiesc mai mult de 4-5 secunde afara, deci nu are cum sa ramana insarcinata din cauza unui chilot cu sperma
Poi daca isi da drumu in tine sau este eliminata in vagin este acelasi lucru...si in ambele cazuri ramai insarcinata
P. S vreau sa spun un banc cu referire la subiectul acesta
Stateau de vorba spermatozoidul fiu si tatal. tatal il invata pe fiul lui cum sa ajunga la ovul."Cand simti o presiune mare bagi viteza pana la o gaura neagra.acolo trebuie sa ramai! zis si facut! Ajunge ala mic intr'o gaura neagra si intreaba"Dvs sunteti doamna ovul? ...NU,eu sunt doamna CARIE)
Bună.
Rămâi însărcinată atâta timp cât nu aplici nicio metodă contraceptivă: anticoncepționale, prezervativ, coit întrerupt, metoda calendarului, sterilet, spermicide.
În momentul în care și-a dat drumul în interiorul vaginului, șansele sunt de 99, 9% să rămâi însărcinată dacă ești la ovulație.
Pentru a fii liniștită și fără probleme de natură sexuală, mergi la un centru de planificare familială și cere sfatul.
Numai bine.
Pa, pa.
Citesc, si ma minunez. oare este posibil asa ceva, sau mi s-a stricat mie calculatorul?!
In ambele cazuri nu este nevoie sa isi dea drumu in tine pentru a ramane insarcinata.
IN orice moment poti ramane gravida.De exemplu chiar daca el nu ejaculeaza in tine si totusi o faceti neprotejat poti ramane gravida daca esti foarte fertila, deoarece la baieti le mai curge un lichid inainte de sperma care contine spermatozoizi. Cel mai bine e sa folosesti prezervativ care pe langa ca te protejeaza de o sarcina nedorita te protejeaza si de boli.
Nu stiu chiar asa multe dar, trebuie sa dai drumul spermatozoidului in interor atunci cand femeie este in starea de ovulatieadica cand nu este in perioada menstruala caci daca este 99% nu ramane insarcinata si inca un sfat daca vrei baiatlasa barbatul sa se termine primul in tine apoi tusucces
r_2905 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: