| nuconteazacinesunt_1308 a întrebat:

Cum poti sa refuzi pe cineva daca iti propune sa fii cu el?
Urasc situatile de genul asta si nu stiu niciodata cum sa reactionez astfel incat sa nu se enerveze el la culme. A devenit deja enervant, pentru ca mi-am facut mult dusmani, si eu nu cred ca am deranjat vreodata pe cineva.
Am in jur de 14 ani si sunt cam ocupata cu scoala, cu olimpiadele...si unii baieti nu inteleg asta...si sunt nevoita sa ii refuz si de obicei totul iese urat.

Astept raspunsuri, multumesc.

8 răspunsuri:
| simona2010 a răspuns:

Pai sa le spui ca esti cu altcineva sau ca iti place dee altcineva. Cv de genutongue

| viatadecacatt a răspuns:

Raspunde-le cat mai frumos fara sa te certi cu ei si fa-i sa inteleaga. Daca e nevoie mai baga si cate o minciuna pe acolo sa scapi de ei. Oricum cat de ocupata sa fii si tu cu cartea.mai baga si tu cate un baiat in seamahappy.

| OnWeed a răspuns:

Nu cred ca scoala si olimpiadele iti ocupa tot timpul incat nu mai ai timp si pentru prieteni sau pentru o relatie. Dar cand trebuie sa refuzi pe altcineva incearca sa le spui frumos cat sa inteleaga ca poate iti place de altcineva sau poate vrei sa fi cu altcineva, daca e nevoie mai bagi si cate o minciuna. Si cand le spui asta trebuie sa pari indiferenta parerea mea happy

| irina_4793 a răspuns:

Intai refuza-i politicos, apoi ignora-i si evita orice contact cu ei.Succes!

| Sosssso a răspuns:

Mie mi se intampla ffff des:d le explici frumos ca nu ai timp de relatii sau daca chiar tine la tine sa te astepte tongue

| siwel a răspuns:

Super ca esti ocupata cu cartea. Tine-o tot asa!
Nu vei regreta decat cand vei incepe sa nu ii mai refuzi!
Deci tine-te tare! Vor fi o gramada de acum incolo.
Daca esti si crestina pe bune, o sa-ti dai seama ca nu pierzi nimic cand ii refuzi pentru ca Dumnezeu are pe cineva pentru tine pe care nu il vei rata.
Si nu uita ceea ce vor baietii e sa ajunga in chilotzii fetelor, iar daca esti crestina lasa sa ajunga acolo doar viitorul tau sot.
Nu e nici un cadou mai frumos pentru el ca virginitatea.

| Linda a răspuns:

Poate le mai arunci cate o privire sau te imbraci provocator. Daca nu e problema de asa ceva, le spui simplu, nu multumesc. Treaba lor daca se supara.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Spune ca ai prieten, merge de fiecare data!