anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poti sa seduci o persoana?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu ca pare putin meschin sfatul meu, insa e unul inspirat din experienta mea de viata: daca vrei sa seduci, flateaza!
Atentie, nu minti! Poti sa exagerezi putin, dar nu minti.
Succes!

6 răspunsuri:
assiris
| assiris a răspuns:

Cu tact si perseverenta, incet si sigur.

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Depinde de varsta... de sex, de inteligenta, de cultura... Fiecare din noi reactionam la altceva. Sunt putine lucruri fata de care reactionam aproape la fel - florile, ciocolata, atentia fata de ceea ce spunem. Flirtul merge pentru o relatie frivola. De acolo incolo incepe munca. Pentru orice relatie trebuie multa munca, atentie la detalii, sprijin si imbarbatare. Eu cred ca unei persoane ii place sa se simta bine, fiind ea insasi, alaturi de celalalt. Daca si acesta la randul se poarta firesc. Sfortarile nu duc nicaieri. ot sa-ti recomand, in schimb, sa citesti
http://www.e-dragoste.ro/texte-de-dragoste/Arta-seductiei/

| ShaKuri a răspuns:

Nu te lua dupa ssfaturile de ma sushappy. pentru ca sunt sfaturi care nu tin la toate genurile de persoane. ca sa seduci o persoana trebuie sa o cunosti ca sa stii ce "arme" sa folosesti. cat despre tehnici de seductie.de la trandafiri la indiferenta controlatahappy. depinde de situatia.

| pas a răspuns:

Sal, depinde pe cine vrei sa seduci! In general fetelor le place sa se simta protejate si importante pentru persoana de langa ele. Daca e o ea fi tandru, daruieste-i flori, chiar si un singur ghiocel(asta daca nu e pretentioasa si stie sa fie romantica). Fi tu insuti, fi romantic, dar nu prea dulce si persevereaza... daca insisti poate castigi! succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oeice persoana e cucerita asa: o/il privesti foarte profund de cate ori ai ocazia, ii daruiesti mici atentii romantice dar daca vrei sa ii iei mintile trimetei o scrisoare romantica si iti va cadea in palme. testat 98% succes

| mihaela76 a răspuns:

Fii tu insuti!

Întrebări similare