Imi place cum gandesti )
Te culci cu el sau umbli cu el mai dezbracata desigur ca un barbat matur daca va vedea asa ceva nu o aiba de gand sa aiba o relatie
O femeie poate seduce un barbat prin calitatea si capacitatea de a atrage, de a placea prin farmecul, gratia ei, dragalasenia si aspectul atragator, prin comprtament dar si printr-o eleganta vestimentara si verbala deosebita sau prin etalarea ostentativa a nurilor ei. Depinde in foarte mare masura si de nivelul de educatie si cultura sau de anturajul barbatului respectiv. Succes!
1. Motivul seducerii mai repede este?
2. Fii naturala! Nu incerca nu stiu ce trucuri auzite sau incercate!
3. Conteaza daca barbatul este sau nu casatorit si varsta pe care o are.
4. Succes!
Stai linistit ca nici eu nu am inteles ''bwhahaha-ul'' sau. Si m-a zgariat pe retina pana acum de inspe ori, tastandu-l!
Credeam ca are ceva cu mine
El are ceva cu toata lumea. Nu ai observat la majoritatea raspunsurilor sale?
Drimmero mi-a scapat. Dar de acum inainte voi fii cu ochii pe el
Asa sa faci!
PEntru ea toti sunt frustrati. Desigur aia care o pupa in fund nu sunt, dooh
E aiurea sa te eticheteze lumea cumva doar din tastatura, daca nu sunt cu ''lugu-lugu'', asta nu inseamna ca sunt neaparat vreun frustrat
Soarta. Eu nu dorm noaptea din cauza asta , plang mereu. Ma duc sa plang si acum, revin...
Lui ii place sa denigreze persoanele care nu gandesc la fel ca el.
Gayyyyyyyyyyyyy
N-am zis ca ne hug in pat .
Plus ca e si Florentina pe acolo. Nu mi-a iesit al patrulea omulet.
Still gayyy. Plus ca aia ma are la ignore. Eu nu am pupat-o in dos asa ca nu m-a tinut langa ca altii
Tu, imbratisandu.i, nu cumva ii faci la buzunare?
Se poate...
Bravo fratelo
ASa ma!
Hmm, ii oferi mai multa atentie decat o amica, si totul o sa decurga de la sine, fal sa inteleaga ca tu doresti mai mult decat o prietenie ca intre doi amici