| raulrealmadrid a întrebat:

Cum poti sa stii daca prietena ta te iubeste cu adevarat thinking :S?

Răspuns Câştigător
| ????????? a răspuns:

Buna! Pai este greu sa-ti dai seama mai ales daca ea este timida si nu-ti spune si putea sa-ti dai seama prin gesturi.Dar cred ca din moment a vrut sa fie cu tine nu cred ca nu tine la tine chiar deloc.Dar dragostea nu se poate exprima in cuvinte...ea te iubeste numai ea stie ce simtehappy

4 răspunsuri:
| deniy a răspuns:

Pai din comportamentul ei iti poti da seama daca te iubeste... daca vrei supuneo unui test cu ar fi nu stiu pune-o sa faca vreun sacrificiu in numele iubiri voastre si daca il face chiar te iubeste sau nu stiu.

| LifeInColors a răspuns:

Trebuie sa simti asta...din felul in care te priveshte, iti vorbeste si se comporta cu tine, dar pentru asta este important sa o cunosti si tu forte bine. Daca nu, te dai bine pe langa o prietena de a ei si o rogi sa afle. Mult succes:* funda?:d

| LifeInColors a răspuns:

Trebuie sa simti asta...din felul in care te priveshte, iti vorbeste si se comporta cu tine, dar pentru asta este important sa o cunosti si tu foarte bine. Daca nu, te dai bine pe langa o prietena de a ei si o rogi sa afle. Mult succes:* funda?:d

| Lost0in0your0memories a răspuns:

Sa sti nu poti. poti sa simti ca te iubeste cu adevarat. niciodata un cuvant nu te va multumi, nu te va incalzi decat pe moment. invata sa apreciezi gesturile ei si momentele in care sunteti impreuna si inima si ratiunea iti vor spune in ce masura persoana aceea te iubeste sau nu.