| doualovituri a întrebat:

Cum poti seduce o fata? sa se indragosteasca foarte tare de tine. cu poezii? ( sunt destul de bun ). Sunt foarte foarte timid. care trebuie sa fie secretul meu? doar sa scriu? si apoi. ce?

2 răspunsuri:
| Neimportant a răspuns:

Ştii nu cred că poeziile ar fi o metodă bună. Cred că i-ar plăcea de tine numai că ştii să scrii poezii, nu pentru cine eşti cu adevărat. Încearcă să scapi de timiditate dacă vrei să cucereşti o fată. Prinde puţin curaj şi ai să vezi că totul vine de la sine. Poţi să vorbeşti mai mult cu ea despre diferite subiecte, să îi oferi un trandafir de ziua ei, să o iei de mână, să îi zâmbeşti, s-o scoţi la un suc, să-i ceri adresa de yahoo. Dar nu uita un lucru important : Să nu stai prea mult pe capu ei, dă-i puţină libertate!

Succes

| Yaguar a răspuns:

Poeziile nu prea merg, un lucru important este sa simta in tine un barbat dar nu o muiere. Ai mai cris o intrebare cum ar arata un baiat rau, dar si aici nu e chiar asa cum pare. Domnisoarele isi doresc sa aiba un baiat respectat de incredere si el sa le fie ca un scut sub care sa se simta protejate... (Si de obicei baietii asa zisi rai si sunt aceste persoane. Caci oamenii stiu ca ea se iltinieste cu un baiat rau si daca au probleme cu ea atunci automat iseamna ca au probleme si cu el).