La ce teatru ieftin au unii in ei in ziua de azi, nici nu mai stii care iubeste cu adevarat si care se preface. Suntem o lume plina de inimi amanetate.
Noi gandim la fel
https://www.youtube.com/watch?v=hBJuuGVBFmM
Misto melodia!
Ma bucur ca cei care sunt in lista mea gandesc ca mine, credeam ca sunt unicat
Extremele se atrag!
Sa stii ca da, ultima fata de care mi-a placut era opusul meu foarte badgril
Nu poti fi prieten cu cineva care nu iti impartaseste macar pe jumatate gandurile si opiniile. Iti plac fetele ''badgirl'', sa inteleg?
Ba da, fiecare are libertatea de exprimare propie, era diferita, dar cum e inconstient asta nu noi alegem ceea ce ne place
Da, dar si cand cineva te aproba, e altceva.
Normal ca dorim sa fim aprobati de prieteni, dar intr-o relatie e bine sa aveti ganduri diferite si apropiate si sa ajungeti la un numitor comun
Exact, Ray!
Toate emotiile sunt contagioase. Dragostea se intensifica cand si celalalt te iubeste.
Cand nu te contaminezi de la dragostea celuilalt cauti pe cale rationala semne. Asta e o dovada ca nu s-a indragostit. Pe intelesul tau , gandirea rationala scade nivelul de serotonina (5-hidroxitriptamina), o monoamina si dragostea scade si la tine.
Poti sa observi prin gesturile ei, prin cum se comporta cu tine. Vei stii daca te iubeste cu adevarat. Mai ales daca zambeste dupa ce te saruta.
Frumos nume eu ray, asta stie oricine, sper ca nu ai 10 ani nu?
Pai nu aveai de la ce sa imi atragi atentia
Adica multi inainte eu am 26, tu esti tanara
Da am gasit ce vreau, ai 22 de ani nu?
Of man ce rău îmi pare pentru tine păcat dar ti-am spus eu când tu mi-ai răspuns la întrebare ca mai bine sa murim singuri decât intr-o viața cu minciuni
Nu e vreo tehnica pe care trebuie s-o practici inainte de spalatul pe dinti.
Uneori esti orbit si simti ca esti iubit cu adevarat. Efectul e acelasi pana te trezesti.Am mai zis ca de multe ori e important s-o traiesti.Niciodata nu ma dau cu capul de pereti cu gandul ca am fost folosit.A fost frumos, asta-i important.