Buna,o data ce ai luat o decizie, fi ferma...totusi gandeste-te la ce te-a facut sa ii dai papucii. DAca ti-a gresit si nu merita sa il cauti,nu o fa,arata-i ca poti fi puternica de caracter si ca nu dai inapoi.
Totusi,de obicei cand e vorba de iubire,lasi orgoliul si incapatanarea la o parte,cum am zis,depinde de ce a dus la despartire,daca nu ti-a facut nimic grav,si il iubesti,mai bine suna-l,sau trimite-i un sms in care sa ii marturisesti ca il iubesti si ca il vrei inapoi.
Trebuie sa te gandesti la cum e mai bine pentru tine,intr-un fel ar trebui sa te gandesti la ce s-a intamplat de fapt intre voi si daca ai avut un motiv important pentru care ai luat aceasta decizie, nu linge unde ai scuipat, mergi mai departe.
Ei bine gandeste-te la altceva gandeste-te ca mai sunt baieti.nu numai ala e vina ta ca ai facut asta dar viata nu sta in loc.,. bafta,.,
Pff, si eu inca ma mai gandesc la relatia mea care a fost acum 4 luni, dar nu are sens, gandeste-te ca trece ca toate trec, o sa fie bine, o sa gasesti pe altcineva. Nu te mai gandi la asta, fa-ti altceva de facut sau daca nu poti sa il uiti gaseste-ti pe altcineva. In ultimul rand, daca nu mai poti fara sa stai cu el spune-i tot ce simti dar in asa fel incat sa nu pari proasta in fata lui Linisteste-te bafta
Suna`l si lasa orgoliul si mandria la o parte! Sa nu regreti mai tarziu.Mai bine sa-ti para rau ca ai facut ceva decat sa regreti ca n`ai facut cand a fost timpul. Daca v-ati despartit dintr`o prostie si el chiar tinea la tine, suna`l si cere`i sa va impacati. Bafta!
Buna,daca despartirea a fost de curand eu cred ca ar trebui sa lasi orgoliul deoparte,pentru ca in viata o sa pierzi multe,ar trebui sa pui mana pe telefon sa l suni sa vb si sa va dati in vb de o posibila impakre,nu l pierde daca il iubesti,gandeste te ca intr o zi il vei vedea cu o alta fta, cum vei reactiona? daca il iubesti lupta pentru el :si lasa orgoliul, te pup:*
Depinde care a fost cauza despartirii, presupun ca daca pana acum nu i-ai mai dat o sansa consinderi ca nu o merita, poate e mai bine pentru tine... oricum e zic sa fii tare, sa iesi cu prietenii in oras, chiar nu merita sa-ti pierzi timpul suferind dupa cineva, care e posibil sa nu merite(putea sa te sune el daca te iubea asa mult). Cert e ca timpul va trece si iti vei da seama ca a fost mai bine asa(cel putin asa a fost in cazul meu), in general lucrurile se intampla cu un anumit scop! bafta!
beausingurlamasamea întreabă: