| ImAgirl a întrebat:

Cum poti trece dp o despartire crying eu l-am parasit si acum regret! acum imi vine sa-l sun si sa-i spun ca-mi pare rau, dar vreau sa raman puternica si nu stiu cum voi ce faceti sa nu va ganditi la persoana iubita? am nevoie de sfaturi urgent! :-s

5 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Nu stiu daca sti o zicala: din cauza orgoliului am pierdut multe,poate si pe tine! nu spui dc v-ati despartzit, daca dintr-o prostie sau nu asta ne-ar ajuta sa te sfatuim mai bine!
stai linistita si noi ne gandim la fostii si suferim chiar daca in public nimeni nu arata! este si un remediu, pentru ca atunci cand esti cu prietenii radetzi faceti glume si parca nu te gandesti atat de mult la el ca si atunci cand esti singura in casa!
incearca sa-ti ocupi timpul si sa-ti impui tie ca este interzis sa te gandesti la el.atunci cand mintea zboara, adutzi aminte d c ti-ai interzis si tot asa!
poate te-am ajutat! succes!

| aliybella a răspuns:

In primul rand trebuie sa iti ceri scuze, spune-i ca ai avut o cadere nervoasa si de aia te-ai despartit de el. Dupaia incearca sa-l seduci din nou, arunca-i priviri, fii seducatoare, mangaie-l alinta-l.

| MeMyself a răspuns:

Eu zic ca daca regreti ar fi bine sa vb cu el sa iti mai acorde o sansa...
Dar daca nu vrei asta atunci incearca sa-ti ocupi timpul cu ceva, un hobby, un sport... ceva ce te-ar face sa mai uiti.si cu timpul o sa-l uiti definitiv..."Ochii care nu se vad se uita".cel putin in unele cazurihappy
Stai cu prietenii tai, distreaza-te...numai nu sta singura ca asa iti vei aminti mereu clipele frumoase petrecute impreuna si vei fi mereu trista.
Incearca sa nu te mai gandesti la el(desii e aproape imposibil). trebuie tu sa fi puternica!
Succes si poate totul se va rezolva pana la urma, daca si el inca te iubeste eu zic ca merita sa va acordati o a doua sansahappy

| Yourgirls a răspuns:

Daca il iubesti` cauta`l lasa orgoliul si mandria deoparte ca nu te va ajuta...cauta`l spune-i ce simti,asa si eu nu vroiam sa-l sun eram incapatanata ce ca doar cine`s eu ce nu pot fara el, e uite ca nu, suna`l ca apoi sa nu fie prea tarziu.sa nu te mai gandesti la el? putin probabil ca vei reusi, daca il iubesti cu adevarat suna`l daca nu oh go on vezi si tu ...toata ziua fa ceva iesi pe afara cu pritenii muzica scrie citeste nu stiu`fa orice numai sa nu ai timp sa te gandesti la el sccesstraight face

| NIKU_6254 a răspuns:

Eu iti pot da asa un sfat ca un baiat sa te inbraci mai sexi sel inebunesti si fate ca si cum tia-r fi in p... de el adica fa tot posibilul ca sal scoti din minti cu un parfum sedukator eu stiu eu inca nu-s fata voi stiti mai bine cum sa aninati un baiat big grin asa ca nasul sus mama baiatilor nu a murit baieti au fost, sunt, si va fi