| Anonim693748285916472 a întrebat:

Cum poti uita de sentimentele fata de o fata?
E mai mare decat mine si nu imi accepta sentimentele, am suferit cateva luni si vad ca nu are capat...deci,cum pot uita?

7 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

"Cui pe cui se scoate". Fa sport, citeste, asculta muzica, mergi la intalniri cu amicii.
Ai sa o uiti, ai sa cunosti alta si gata.

| RAY a răspuns:

Iesi afara din zona prieteniei, intrerupe orice contact cu ea, si o vei uita nu isi creea vise esti un frate pentru ea

| SG1995 a răspuns:

Eu cand am avut prima data o faza de asta am trecut peste prin obsesia de Supernatural, chiar a functionat, a durat 3 luni, dar ajunsem la zi cu serialul, si o si uitasem pe tipa. laughing

| Anonim693748285916472 explică (pentru SG1995):

Eu am Leauge of Legends sau anime-uri, deci dalaughing

| SG1995 a răspuns (pentru Anonim693748285916472):

Depinde de anime, eu de curand am terminat Onegai Sensei genial anime-ul, desi recomand ceva de actiune gen Bleach, Naruto, sau chiar psihologic gen Psicho-Pass, Death Note sau Code Geass.

| 6Anonim9 a răspuns:

Rupi legatura cu ea si incepi sa vorbesti cu alta. Asa o sa-ti focusezi atentia asupra acelei fete. Nu te avanta prea tare, ca sa nu o folosesti prea mult pe post de radiera. Ia-o usor, daca cumva e sa fie ceva cu urmatoarea.

| AndreiWolf a răspuns:

Trebuie sa rupi legatura total cu ea si sa iti ocupi timpul sa nu te mai gandesti nici o secunda la ea asa o vei uita la sigur