| Ingrid16V a întrebat:

Cum poti uita o persoana? Nu zic ca o iubesc, de fapt nu stiu, insa ma gandesc numai si numai la ea straight face Si cand imi aduc aminte de tot ce-mi promitea si de toate vorbele lui simt ca innebunesc. Mi-a facut prea mult rau, acum e cu o alta fata...nu-mi doresc sa ma impac cu el insa vreau sa pot trai normal, fara sa ma gandesc la el sad

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Gandeste-te ca daca Tinea la tine facea tot ce se putea sa se Impace.Ca sa treci peste Dupa ce ai trecut prin atatea trebuie sa incepi sa sociliezezi. Daca o sa iti maresti cercul de cunostine o sa Intalnesti pe cineva care o sa te faca sa te simti Speciala.Incearca sa iesi cu alti Baieti si nu te mai gandii ca el este Unic pentru ca pe Viitor o sa vezi ca nu o sa mai fie chiar asa.

5 răspunsuri:
| manuel72 a răspuns:

Ocupa-ti gandurile cu altceva, si ce-ti poate atrage atentia mai mult decat un alt baiat? Uita-te in jur, nu-ti plange de mila ca nu te ajuta.

| Raluca_Marincean_1995 a răspuns:

Am trait la fel ca tine...cu timpul o sa-l uiti dar nu te mai gandii la el...nu-l baga in seama.

| Anielad a răspuns:

Te inteleg perfect in astfel de situatie sint si eu,si te cred,eu tot nu pot sa fac alt ceva doar cu gindul la el,singurii care ne pot ajuta sint prietenii si distractiile, doar cind ne distram si ridem uitam cit de cit, si incearca sa vb cu alti baieti care te fac sa rizi, si cind il vezi incearca sa fii fericita sa vada el ce a pierdut, si cred ca daca vei fi fericita in fata lui te va cauta!

| SebastianCMT a răspuns:

Multe intrebari de genul am vazut laughing Sa rupi orice legatura cu acea persoana adica sa nu o mai cauti/privesti facebook-ul sa crezi in tine ca sunt si alte persoane mai bune sa incerci sa nu mai dai ochii cu ea.

| benga94 a răspuns:

Pina nu iti faci o relatie nu o sa il uiti!