| wzz a întrebat:

Cum poţi uita o persoană pe care o iubeşti şi te gândeşti la ea non-stop?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce crud este adevarul.
Nu poti. Nu poti uita o persoana si mai ales o persoana care a contat intr'un moment.
Poti uita persoane de care nu ti'a pasat prea mult.
Eu imi amintesc fetele unor fosti iubiti din a 5 a, dar daca ma intrebi numele lor. laughing Aici o sa iti zic, nu stiu happy. Le'am uitat ca nu erau persoane importante. Erau niste pasageri prin viata mea.

Cat despre tine. Daca a fost asa importanta nu o vei uita. Iti vei racii sentimentele fata de ea cu timpul.

15 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Îți impui să o uiți și o uiți...și gata.

| MMihai a răspuns:

Îți impui să îl uiți și îl uiți... și gata.

Răspuns utilizator avertizat
| butt3rfly16 a răspuns:

Este greu sa uiti o astfel de persoana din cauza ca simti ceva fata de ea, pentru ca aveti amintiri placute impreuna si momente pe care poate altcineva nu ti le putea oferi.Cred ca cel mai greu se poate uita o persoana pe care ai iubit-o sau inca o iubesti,insa cu trecerea timpului toate lucrurile se rezolvawinking. Incearca sa faci ceva care sa iti ocupe mai tot timpul, sa nu te mai gandesti la acea persoana, incearca sa iesi cu prietenii sa facii lucruri care te fac s a te simti bine si care sa nu iti aminteasca de acele momente petrecute impreuna.Bafta!

| lplostonyou a răspuns:

Buna.Cam greu, mai ales daca ati petrecut clipe frumoase impreunasaddar gandeste-te ca dupa ploaie mai rasare si soarele.

| porto89 a răspuns:

De 3 saptamani incerc sa gasesc un raspuns sad. daca aflii imi dai un msg pe privat kiss

| wzz explică:

I'm boy.
Whatever.
Vă mulţumesc tuturor pentru răspunsuri dar din păcate TPU mă lasă să dau acea 'fundiţă' doar unei persoane.

| byoana a răspuns:

Buna, eu cred ca e mai greu, dar nu inposibil happy
sti cum se zice,, cui pe cui se scoate" adica incearca sa fi cu altcineva in speranta ca-l/o vei uita, da sa fi cu cineva pentru care simti ceva...

| vεηiη a răspuns:

Eu stii cum am reusit? laughing Pai sa vedem betie aproape in fiecare zi laughing imi gaseam diferiti tipi de care imi bateam joc ca sa spun asa. Si nah intr-un final vorba aia " dupa unul tot un altul vine" laughing

| alinaiiiioana a răspuns:

Daca o/il iubesti nu prea il/o poti uita. ar trebui sa treaca un timp sa nu va mai vedeti(ochii care nu se vad se uita). incearca sa socializezi mai mult.

| alinaiiiioana a răspuns:

Ah si ai putea incepe prin sa ii dai ignore stergerea nr de tel sa nu va mai intalniti

| pitcrv a răspuns:

Cam greu uiti hai ca ziua iti e mai jusor ca esi cu prieteni prietenele radeti glumiti va impplimbati da cel mai greu e seara cand pui capu pe perina si incepi sa te gandesti la acea persoana chiar daca nu vrei gandu tot iti zboara la ea/el.
Deci raspunsu meu e ca nu prea ai cum doar timpu e cel mai bun leac

| ostea a răspuns:

Acceptă ceea ce simți, acceptă situația ta.
Lasă timpul să mai treacă puțin.
Bucură-te de această viață. Fiecare om experimentează foarte multe stări. Chestia este că fiecare are cheia spre fericire, pînă și tu.

Mergi înainte.

| cherishana a răspuns:

Distractie, suport din partea prieteniilor si de ce nu un alt prieten/prietena?! merg. oarecum. ideea e ca e al dracului sa uiti pe cineva pe care inca iubesti. timpu.

| emmyiulian a răspuns:

Gaseste-ti pe altcineva mai bun si o sa uiti repede de fostulwinking

Întrebări similare