| t_5002 a întrebat:

Cum potiu uita prima dragoste? Incrc asta de foarte mult timp si nu am reusit mereu ma gandesc la el, compar ceilalti baieti cu el.Noi inca ne vedem si vorbim, suntem amici.nu as vrea sa stric relatia aceasta, de amicitie, doar sa il uit.

6 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, pai prima dragoste adevarata nu se uita cam niciodata.Incearca sa nu te mai gandesti, nu compara alti baieti cu el pentru ca fiecare e diferit si are felul lui de a fi si calitatile lui. DAca tot compari pe altii cu el si esti cu gandul la el normal ca nu ai cum sa il uiti...
Incearca sa vb cu cat mai multi baieti, sa comunici cu cat mai multi si sigur vei intalni si tu pe cineva cu care sa fi si sa il dai uitarii pe acel baiat pe care inca il iubesti.
Timpul le va rezolva pe toate, sa stii ca unele iubiri care intra adanc in suflet nu se uita niciodata, de fapt cred ca nimeni nu a uitat prima iubire, doar ca cu timpul ranile se vor astupa, va fi doar o amintire si nu vei mai simti nimic, ci iti vei aminti cu zambetul pe fata de el, e o chestiune de timp, trebuie sa ai vointa ca sa uiti pe cineva!

| Lorelai a răspuns:

Daca nu te indepartezi de el nu il poti uita! Esti amica cu el si logic ca nu ai cum sa il uiti! Iti faci mai mult rau! Ori te indepartezi pur si simplu de el, ori stai si suferi si astepti urmatoarea "iubire", atunci te vei vindeca complet!

| raisa1993maria a răspuns:

Prin asta am trecut si eu, am fost cu un baiat 6 luni de zile. eram micuti:p aveam 14 ani:p. la un moment dat mi-am dat seama ca nu mai are rost etc dar nici gand sa-l pot uita, pana am fost la mare si m-am combnat cu un baiat cu care si acum sunt de 2 ani si 8 luni:X:X eu cred ca poti uita o persoana doar indragostindu-te de alta

| blonduu a răspuns:

Nu poti sa uiti prima dragoste >.< - naspa, stiu! Dar te vei obisnui cu gandul ^_^

| valsulnorilor a răspuns:

Simplu! Cu o noua dragoste, dar rana dragostei dintai se va vindeca tarziu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pryma yubyre poti uita, dar cu greu sa nu te gandesty la el si sa nu may vorbesty prea mult despre el