| RAY a întrebat:

Cum putem găsi o iubită pe placul nostru noi nefiind atrăgători? Scuze de deranj că va bazai pe acest subiect, dar îmi doresc o iubită

18 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Trebuie înainte de toate să știi ce vrei tu de la o fată,ce așteptări ai. Apoi, nu uita că atitudinea contează foarte mult. Dacă tu singur te desconsideri, cum ar putea altcineva să te aprecieze? Ai încercat să mergi într-o librărie? Într-o bibliotecă, să ai conversații la un alt nivel.Și dacă o să spui că este peste standardele tale, atunci începi tu să te schimbi.Sunt multe de spus pe subiectul ăsta.Dar sper să înțelegi ce trebuie.

| wildthing a răspuns:

Fiind bogati.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Bro, abordeaza o tipa pe Tinder, invit-o frumos în oraș la restaurant de lux, ii plătești consumația ca un cavaler și va simțiți bine.

| RAY explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Am avut mann conturi peste tot chiar și vip, am incercat pe tot internetul și real dar nimic, dar dacă mă împrumuți cu o mie de euro cică pot face sex cu 20 de fete, nu îmi faci un cadou de Crăciun?

| RAY explică:

Important este că se înțeleg

| RAY explică:

Ai dreptate

| RAY explică:

E și incel și știe că ea e materialista,nu are de ales,asta e realitatea, cu toți fugim de realitate, de asta religii, credințe, amăgiri pentru o existență inutilă și absurdă

| anonim567899 a răspuns (pentru RAY):

La întrebarea lui aia de 26 de ani nimeni nu a întrebat-o ce studii are sau dacă măcar lucrează măcar ca vânzătoare.

| dullcat a răspuns:

Mai sunt si femei care nu isi gasesc.Va cautati si vedeti ce iese.
https://www.reddit.com/......ac_gresit/
Iar majoritatea sfaturilor sunt bune, se aplica pentru ambele sexe. Spor la citit.

| RAY explică (pentru dullcat):

Desigur,mereu am spus asta, ba am pus și o întrebare legat de asta

| RAY explică (pentru dullcat):

Fondatoarea incel a fost o fata, ea a venit cu ideea

| anonim567899 a răspuns (pentru RAY):

Întrebarea la care te-a trimis Dullcat e pusă de una de 26 de ani care nu are nimic la vârsta ei și vrea bărbați frumoși.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar de ce să-ți complici viața cu o iubita? Solo is better.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Omul e o ființă sociala

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Uite că nu toți suntem la fel. Eu nu simt nevoia de a socializa sau a-mi face o relație.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Am și eu nevoii, de exemplu de sex, nu îmi permit 50 de euro pe săptămână

| Stonehard a răspuns:

Fiecare om de pe planeta asta are o pereche. Poate in ochii unor femei, esti atragator si gusturile nu se discuta. Problema este ca trebuie sa cauti. Succes@

| yamilangura a răspuns:

Bmw