Trebuie înainte de toate să știi ce vrei tu de la o fată,ce așteptări ai. Apoi, nu uita că atitudinea contează foarte mult. Dacă tu singur te desconsideri, cum ar putea altcineva să te aprecieze? Ai încercat să mergi într-o librărie? Într-o bibliotecă, să ai conversații la un alt nivel.Și dacă o să spui că este peste standardele tale, atunci începi tu să te schimbi.Sunt multe de spus pe subiectul ăsta.Dar sper să înțelegi ce trebuie.
Bro, abordeaza o tipa pe Tinder, invit-o frumos în oraș la restaurant de lux, ii plătești consumația ca un cavaler și va simțiți bine.
Am avut mann conturi peste tot chiar și vip, am incercat pe tot internetul și real dar nimic, dar dacă mă împrumuți cu o mie de euro cică pot face sex cu 20 de fete, nu îmi faci un cadou de Crăciun?
E și incel și știe că ea e materialista,nu are de ales,asta e realitatea, cu toți fugim de realitate, de asta religii, credințe, amăgiri pentru o existență inutilă și absurdă
La întrebarea lui aia de 26 de ani nimeni nu a întrebat-o ce studii are sau dacă măcar lucrează măcar ca vânzătoare.
Mai sunt si femei care nu isi gasesc.Va cautati si vedeti ce iese.
https://www.reddit.com/......ac_gresit/
Iar majoritatea sfaturilor sunt bune, se aplica pentru ambele sexe. Spor la citit.
Întrebarea la care te-a trimis Dullcat e pusă de una de 26 de ani care nu are nimic la vârsta ei și vrea bărbați frumoși.
Omul e o ființă sociala
Uite că nu toți suntem la fel. Eu nu simt nevoia de a socializa sau a-mi face o relație.
Am și eu nevoii, de exemplu de sex, nu îmi permit 50 de euro pe săptămână
Fiecare om de pe planeta asta are o pereche. Poate in ochii unor femei, esti atragator si gusturile nu se discuta. Problema este ca trebuie sa cauti. Succes@