| marinela92 a întrebat:

Cum puteti sa va apropriati de persoana de care va place chiar daca si eu si el afirmam ca "nu ne suportam"...

3 răspunsuri:
| PlayWithMe a răspuns:

Asa mi s-a intamplat mie cand eram la liceu, nu suportam o colega si nici ea pe mine si l-a sfarsit a dorit sa ma sarute, partea proasta este ca eu nu am dorit.Cu alte cuvinte, el poate nu te suporta la propriu.

| AdrianBica a răspuns:

Intre razboi si dragoste exista un singur pas, deoarece in "razboi" totul este sincer si pe fata, fara asi in maneca; de multe ori esti mai sincera cu persoana cu care te certi decat cu cea cu care te intelegi mai bine. Vorbele sincere sunt fundatia unei prietenii puternice, de aceea multi care sunt prieteni foarte buni au inceput cu cearta. Foloseste motivele de cearta pentru a starni comicul de situatie in pofida atmosferei dintre voi. Glumele dispun pe oricine.

| KidGirl99 a răspuns:

Pai,incerci sa te apropii de el,in ce fel:
Incepi sa il saluti,cu zambetul pe buze,mergi la el si daca se poate ii ceri scuze pentru tot ce s-a intamplat,il gadili, il ciupesti incerci orice, te bagi in seama, ii spui ca ii sta foarte bine parul astazi, sau ca iti plac hainele lui... Sper ca te-am ajutattongue Funda?puppy dog eyes