Cum vine asta?
Pai de exemplu, daca iubita mea ma inseala cu o femeie, e deranj, dar nu un deranj asa mare cum ar fi daca ma inseala cu un barbat.
Eu n-as reactiona in nici un fel, daca ea cu mine este f okey, ma iubeste pe mine, si relatia nu e afectata, poate sa ma insele din cand in cand daca ar avea nevoie de diversitate sexuala doar, ca poate si eu am, nu e problema.
Reacționez calm prin a rupe un scaun de el
Nu știu, n-am experimentat altfel de situații
Cunosc trădarea, prefer sa o abordez așa :o serie de reproșuri apoi trec la nepăsare totala
Nu știu. N-am avut experiența asta.
Probabil eu mi-aș vedea de treaba mea, ea de treaba ei.
Viața e prea frumoasă ca să ți-o irosești cu prostii. Doar nu se sfârșește lumea cu o femeie.
Cand exista un/o al/a treilea/treia persoana nu mai poate fi vorba despre ceva romantic. E amestecatura. E prostitutie. Nu chinuiti suflete, se va intoarce inzecit. Fiti buni, darnici si cinstiti.
Raspunsul se afla la doi pasi, inainte sa se fi intamplat! Comunicarea intre EL si Ea este raspunsul corect!
Poa sa facă ce vrea tot inima mea va rămâne o_oA.
Nu am iubita da o iubesc pe ia mai mult ca orice și oricine și de ar fi cu altcineva tot am s-o iubesc mai mult ca orice și oricine va rămâne mereu în inima mea orice ar face ia tot ia va rămâne ia pentru mine.Anisiao_o și lumea cu susul în jos de ar veni și orice sar întâmpla tot am sate iubesc pe veci pentru tot deauna doar pe tine numai pe tine mereu erai tu numai tu și mereu vei rămâne numai tu și doar tu orice ar fi doar tuAnisia.