Incepe sa te evite
gandeste-te ce ai face tu daca ai sti ca o fata te place si tu nu, eu am ajuns sa ii raspund numai cu da si nu unei astfel de fete si ea poate e de treaba, doar ca nu ma vad cu ea intr-o relatie si stiu ca ea se vede si nu vreau sa o mai vad )))
In nici un fel. In cele mai multe cazurri nu se schimba nimic. Daca te crede insistent, te ocoleste.
Hei,comportamentul difera de la caz la caz.Adica mai conteaza si personalitatea acelei fete... cele mai putin inteligente isi bat joc, fac misto, probabil asa cred ele ca ies in evidenta in fata altor baieti.Altele,desi nu te plac, incearca sa te puna"pe jar"..cum se spune,adica sa nu-ti dea de inteles nimic concret,se bucura atunci cand vad cum cineva incearca sa le cucereasca si sa le atraga atentia prin orice mod posibil.Eu,de exemplu,il ignor pe baiatul care ma place,dar pentru care nu am aceleasi sentimente,insa sunt la randul meu ignorata de baiatul pe care il plac,dar care nu ma place. Deci,cam asa e viata, n-ai ce-i face, important e sa mergi inainte si sa nu faci o drama din asta sau si mai rau, o obsesie, vei intalni pers potrivita cand te astepti mai putin!
Se simte intimidata si se simte prost crezand ca poate a facut vreun gest care sa ii dea baiatului de inteles ca are sanse cand de fapt nu e asa.il va refuza intr-un mod placut sau nu, depinde de fata
O sa se poarte ciudat la inceput si apoi va incerca sa te ignore si crezandu-te insistent.