Vezi in fata ochilor numai persoana iubita, si crezi ca aceeea persoana este perfecta.
Pai te gandesti mult la persoana respectiva...deobicei il visezi astepti nerbdatoare sa il vezi eu stiu ca astah sa intamplath cand m-am indragostit aaa da si te emotionezi cand il vezi sper ca te'am ajutat
Pfoai.parca te gandesti toata ziua la persoana respectiva, cand il vezi te emotionezi, esti visatoare pur si simplu ... oai.e frumos sentimentul asta de indragostit cateodata :d
Cred ca unii cand sunt indragostiti, trebuie sa stea in cap sa faca pipi.cine e de acord sa dea inteligent.
Numai conștientizez ce fac, fac tot felul de lucruri după
instinct, greșesc de multe ori.
Pai sunt mai tot timpul pe ganduri si atunci cand vad acea persoana de care sunt indragostita imi bate inima foarteeee tare incat ma emotionez
Simti ca plutesti, esti mereu fericit, cand il/o vezi ai fluturasi in stomac si iti bate inima repede, cand prietenii tai vorbesc cu tine tu tot pe ea/el o/il privesti, cand vorbesti cu el/ea te simti cel mai fericit om si visezi mereu la el/ea. Uneori e chiar frumos sa fi indragostit dar. doar atunci cand. e reciproc pentru ca, altfel, ajungi sa suferi :]!
Esti happy mereu, pozitiv, capu`n nori parca esti alta persoana frumoasa senzatia :X
Alecsjrr întreabă: