| laurash_6184 a întrebat:

Cum recuceresc o fata, care in trecut ne-am iubitm, adica acum 1 an, inca mai tin legatura cu ea, ca amici. Nu am fost cu ea din cauza mea, ca nu am stiut sa fac primul pas si putin cam timid. E clasa a8a, o clasa mai mica decat a mea, si as vrea sa o conving sa vina la liceul meu, de acolo o preiau eu, daca as reusi... (p. s: ma'sa o indeamna sa vina la liceul meu, dar ea ar vrea sa se duca cu o prietena la un liceu mai slab pentru ea )

Răspuns Câştigător
| irina20 a răspuns:

Acum ai sansa sa fi un pic diferit de cum erai, lasa deoparte timiditatea, fa si primul pas, si al 2-lea si urmatoarele.Fi Hotart, si bucura-te ca mai ai o sansa sa faci ca totul sa fie ok.Bafta!

3 răspunsuri:
| danutz_6930 a răspuns:

RASPUNSUL se afla in intrebare.happy! Incearca sa faci tu primul pas si sa nu mai fii asa de timidbig grin! bafta!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca-ti norocul cu ea. Abordeaz-o tu pe ea. Spune-i ce simti, fara restrictii si alte chestii.Fii tu! Arata-i ca ai vrea ceva cu ea(si nu doar o aventura). Si daca chiar este, spune-i mai multe despre liceul tau... fa cumva sa o convingihappy

| laurash_6184 explică:

Am scos-o dupa invisible pe messenger, m-a bagat in seama, m-a intrebat daca sunt suparat pe ea, de ce nu mai vorbesc cu ea, am cam lasat-o in ceata prin raspunsurile mele, in schimb cand a venit vorba de liceu, mi-a zis clar ca nu pune liceul meu(primul). Am hotarat sa renunt la ea, mi-e frica sa mai sufar inca odata, eu sunt genul de baiat totul sau nimic, merci oricum pentru sfaturi. P. S. Ma gasiti la adresa de messenger : ntstroe, in caz ca vreti sa luati legatura.