anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum recunosc daca partenera mea este virgina?

Răspuns Câştigător
| cioko19 a răspuns:

Dar ce. daca nu ar mai fi virgina, gata, s-ar termina totul?
ma tot mir de unii oameni. rolling eyes

16 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Omule in ce secol traiesti?
O picatura de sange de papagal pusa pe antebrat deasupra mainii... daca picatura se intinde, inseamna ca nu este virgina, nu crezi, verifica...
"cami" unde sa-i bage degetul?

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Este atat de important acest aspect pentru tine? Daca e asa, probabil ar trebui sa reevaluezi relatia ta cu ea... Cum recunosti. Pai... o intrebi... Si speri sa aiba suficienta incredere in tine incat sa-ti spuna... Si iti dai seama dupa felul cum se comporta cand se ajunge la lucruri mai intime.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

O intrebi si gata happy
si daca nu ar mai fii virgina care ar fi problema? thinking

cami
| cami a răspuns:

Ii bagi degetul.

| Pho3nix a răspuns:

Trimite un sms catre vagin.(glumesc)big grin

Cel mai bine este sa o intrebi.
Este cel mai important.

auran
| auran a răspuns:

Ce importanta are pentru tine puisor? nu stii daca sa o incepi sau nu... daca iti da un raspuns pozitiv o vei crede?! apropo cati ani ai?

| pepe a răspuns:

Are vreo importanta? Tu mai esti virgin sau ai gustat placerile vietii? Daca raspunsul la a doua intrebare este "da", atunci poti emite pretentii, daca este "nu" atunci nu mai intreba.

| giovana a răspuns:

Dar de ce te framanta chestia asta? Trecutul ii apartine, prezentul conteaza! Tu esti virgin? Ai asteptat-o pe ea pana acum? Culmea...

| FoXy a răspuns:

Cand...iti dai si tu seama.ca doar nu te`ai nascut ieri si ti-au dat ochii azilaughing) wtf:O

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu o intrebi. ea iti spune ca este.si tu o crezi fiindca o iubesti si nici nu concepi sa nu fie. da ea este. de pe la 14-15 ani e fata mare. exagerat de mare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai bine ar fi sa o intrebi... mi se pare cel mai corect... daca o iubesti o crezi...si care e problema daca nu mai e virgina? se termina relatia daca n mai e virgina?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din comportamentul ei iti dai seama...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu finete, iscusinta, atentie si cu stiintahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prietene... cauta "Vagina" pe wikipedia big grin Apoi iti dai tu seama daca mai e sau nu virgina. ^^

| randy24 a răspuns:

Ar trebui sa o intrebi, pentru ca intr-o relatie foarte importanta este comunicarea.

| ionutz_6046 a răspuns:

SAlut sunt nou pe forum si am si eu o mare problema... sper sa nu luati ce va zic in gluma. e totul cat se poate de serios... sunt cu o fata de 3 ani si ceva... ne iubim foarte mult... problema e ca eu sunt foarte foarte gelos... si in acest timp 3 ani... nu am reusit sa facem nimic... din multe neintelegeri si din neincredere, dar totusi ea este de acord, eu nu, imi e frica k dupa aia ma va insela si nu voi putea afla daca se duce la altu... ea sustine k sunt primul ei prieten si ca este virgina... eu sunt cel cu neincrederea si nu o cred, nu stiu nici eu de ce... cum fac sa imi dau seama daca e virgina sau nu... va rog ajutati-ma ca de ceva vreme ma tot gandesc la asta! va multumesc si sper sa nu luati in gluma. luati totul in serios! multumesc!

Întrebări similare