Dar ce. daca nu ar mai fi virgina, gata, s-ar termina totul?
ma tot mir de unii oameni.
Omule in ce secol traiesti?
O picatura de sange de papagal pusa pe antebrat deasupra mainii... daca picatura se intinde, inseamna ca nu este virgina, nu crezi, verifica...
"cami" unde sa-i bage degetul?
Este atat de important acest aspect pentru tine? Daca e asa, probabil ar trebui sa reevaluezi relatia ta cu ea... Cum recunosti. Pai... o intrebi... Si speri sa aiba suficienta incredere in tine incat sa-ti spuna... Si iti dai seama dupa felul cum se comporta cand se ajunge la lucruri mai intime.
Trimite un sms catre vagin.(glumesc)
Cel mai bine este sa o intrebi.
Este cel mai important.
Ce importanta are pentru tine puisor? nu stii daca sa o incepi sau nu... daca iti da un raspuns pozitiv o vei crede?! apropo cati ani ai?
Are vreo importanta? Tu mai esti virgin sau ai gustat placerile vietii? Daca raspunsul la a doua intrebare este "da", atunci poti emite pretentii, daca este "nu" atunci nu mai intreba.
Dar de ce te framanta chestia asta? Trecutul ii apartine, prezentul conteaza! Tu esti virgin? Ai asteptat-o pe ea pana acum? Culmea...
Cand...iti dai si tu seama.ca doar nu te`ai nascut ieri si ti-au dat ochii azi) wtf:O
Ar trebui sa o intrebi, pentru ca intr-o relatie foarte importanta este comunicarea.
SAlut sunt nou pe forum si am si eu o mare problema... sper sa nu luati ce va zic in gluma. e totul cat se poate de serios... sunt cu o fata de 3 ani si ceva... ne iubim foarte mult... problema e ca eu sunt foarte foarte gelos... si in acest timp 3 ani... nu am reusit sa facem nimic... din multe neintelegeri si din neincredere, dar totusi ea este de acord, eu nu, imi e frica k dupa aia ma va insela si nu voi putea afla daca se duce la altu... ea sustine k sunt primul ei prieten si ca este virgina... eu sunt cel cu neincrederea si nu o cred, nu stiu nici eu de ce... cum fac sa imi dau seama daca e virgina sau nu... va rog ajutati-ma ca de ceva vreme ma tot gandesc la asta! va multumesc si sper sa nu luati in gluma. luati totul in serios! multumesc!
cre1onnnn întreabă:
ArisTOTelx întreabă: