anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum recunosc o virgina? Unde si cum se excita ele?

Răspuns Câştigător
| HeartBeat_5869 a răspuns:

@Coix Nu ai pentru ce!
Sper sa rezolvi problema asta.Si inca un sfat : Daca descoperi ca te-a mintit, lucru ce sper sa nu se intample(pentru ca imi dau seama ca nu iti va fi totuna) incerca sa porti o discutie civilizata cu ea, sa afli de ce a facut-o.Si inca un lucru: Nu suferi pentru asta. Poate ti se pare greu,dar n-ai de ce sa platesti tu pentru greselile altora.
Daca mai ai nevoie de ceva, sunt aici! Imi poti trimite un PM si cu mare placere te voi ajuta! Poate daca vrei, ne spui (imi spui) cum s-a rezolvat situatiabatting eyelashes
Numai Bine!

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O virgina se recunoaste atunci cand vrei sa faci sex cu ea si iti spune ca nu stie daca vrea sa o faca sau ca ie frica ca o va durea, se excita la fel ca una care nu e virgina.

| Flav a răspuns:

Ce sa cunostiiiii? Eu nu mai joc la Lotto, da-le naibii de minuni.
@Coix - Daca nu curge, oricum iti va spune: ''iubitule, esti al 2-leaa!''

| ecristinamc a răspuns:

Intreband-ostraight face
Cum altfel poti sa iti dai seama?straight face

| Mirela_1854 a răspuns:

O virgina nu o recunosti asa doar uitandu`te la ea! laughing

Poti sa iti dai seama doar cand te culci cu ea.
Se excita la fel ca toate, doar ca poate putin mai repede deoarece corpul nu cunoaste unele lucruri, avand in vedere ca sunt noi. Se excita cu saruturi, mangaieri, lucruri firesti.

Asadar nu poti sa recunosti o virgina decat atunci cand vezi ceva rosu pe cearsaf, sau daca nu se intampla asta( himenul difera de la fata la fata) ramane sa o crezi pe cuvanthee hee

Sper ca te-am ajutat happy.

| newname a răspuns:

Virginile sunt pe cale de desparitie sunt scrise in cartea rosie big grin

Buna.
Cum ti-au zis si ceilalti, poti vedea daca mai este virgina, daca intretii relatii sexuale cu ea.
Ti-am vazut raspunsul, in care ziceai ca are solduri late, sani mari, si nu stii ce sa faci.Parerea mea este ca daca ea zice ca chiar este virgina, ar trebui sa o crezi.
Uite si eu sunt tot asa de dezvoltata, si nu mi-am inceput inca viata sexuala.Deci, nu ar trebui sa pui accent pe asta.Cunosc si fete care si-au inceput viata sexuala, si nu sunt prea dezvoltate.Deci aici totul depinde de organism.Fiecare fata difera.
Asta am vrut sa aduc in completare. Poate asa te-am mai lamurit.

Bye Bye.

Buna din nou.
@Coix, Nu la toate fetele curge sange, depinde de himen.Aici este o chestie de incredere, depinde cat de sigur esti de cuvintele sale.
Mai poti observa si daca are vaginul stramt si daca o doare la inceperea actului sexual.Atunci este o sansa foarte mare sa mai fie, chiar daca nu-i curge sange.
Bafta!
Bye Bye!

Multumesc de apreciere!
Si Bafta inca o data.
Ai grija de tine!
Bye Bye.

| FetitSa a răspuns:

care e asemanarea dintre un urs panda si o virgina?

amandoua sunt pe cale de disparitie laughing)

| ionutraluca a răspuns:

Nu mai sunt virgine de la varsta de 10 ani se grabesc la f-----------------! sa nu cumva sa aiba cine merita parte de onoarea ca e virgina

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se excita la fel ca celelalte, si o poti recunoaste doar in pat daca mai e virgina sau nu.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am citit raspunsurile voastre, dar ma gandeam la alta varianta de a vedea daca este virgina sau nu (nu doar sa ma culc cu ea), ma gandeam ca poate se comporta altfel fata de una care a trecut de aceasta etapa, ea zice ca este virgina, si ca nu vrea sa o facem, insa arata prea bine (este cam lata in solduri, sani mari, funduletul marisor, si sa nu va ganditi ca este grasa), si nu stiu ce sa fac...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!

@HeartBeat, si daca nu curge sange, eu cum sa o cred?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@HeartBeat, multumesc din nou, o sa tin cont de ce ai spus tu, insa daca m-a mintit sad nu stiu ce o sa fac...

| 33550096 a răspuns:

Buna am și eu o problema. Sunt cu un băiat de 2 luni și acum câteva zile am vrut amândoi sa ne culcam împreuna, însă nu am reușit... el are 23 de ani și nu m-excitat deloc ca sa între... după ce s-a chinuit puțin o zis ca nu poate. ce pot sa fac? Nu știu ce sa ii spus sa nu se simtă prost.

Întrebări similare