Inseamna ca e nevoie de maturizare din partea celor doi parteneri, de ce apar acele certuri care e cauza lor?
Gelozii stupide(rar), situatii intelese gresit(des) si mai nou chestii marunte
Naspa,cand ai o relatie cu o fata trebuie si sa gandesti rational nu doar impulsiv, certurile se nasc din prostie si din lipsa gandiri parerea mea
Simplu, unul dintre voi trebuie sa cedeze. Daca nu lasa niciunul nimic de la el, nu prea sunt sanse ca acea relatie sa reziste.
Sincer nu stiu ce sa spun exact pentru ca aici este vorba de neasumarea constanta a propriilor greseli, iar asta inseamna, cel putin pentru mine, o incompatibilitate clara. Fiecare trebuie sa realizeze propriile greseli si sa incerce sa nu le mai repete, nu sa dea vina pe celalalt doar din ambitie, pentru ca altfel problemele vor persista si se vor acumula din ce in ce mai multe frustrari, frustrari care vor rabufni odata. Voi va stiti propriile limite la aceste frustrari si numai voi, prin vointa si asumare, puteti sa reparati relatia. Succes!
Ti-o zic din experienta mea, renunta ca iti irosesti timpul degeaba. Mai bine ori incepi sa cauti alta fata ori cauti alte chestii de facut, cu persoane de genul nu ai cum sa te intelegi daca va certati din chestii marunte si etc, relatia nu are rost clar.