| Iubiiitzica a întrebat:

Cum respingi un baiat in mod frumos? Funda >big grin

Răspuns Câştigător
| Vampiritza97 a răspuns:

Ii spui ca nu esti interesata si ca vrei sa ramaneti doar prieteni.
Funda?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii spui ca ai prieten.Altfel [dar nu in toate cazurile] se va tine dupa tine pana te scoate din sarite [propria experienta].

| Jolley a răspuns (pentru anonim_4396):

WoW si miie mi-s-a intamplat la fel

S-e tinea dupa mine... mereu

| Demonull a răspuns:

Pai thinking sa iti spun cum mi-ar placea mie sa fiu respins.Dur cel mai dur verde in fata ce dracu ne ascundem dupa deget. Poate simt o durere acuta in fundulet (doamne fereste ) pe momentul ala.dar imi va trecelaughing

| AlexFcrb a răspuns (pentru Demonull):

Imi plac raspunsurile tale. rolling on the floor

| SmokeyEye a răspuns:

Respingerile nu sunt frumoase,din perspectiva celui respins, oricum le-ai lua. Recomand sinceritatea, si fi directa, nu il lasa sa isi faca sperante. Refuzi orice oferta de-a lui si nu ii zambesti cand te priveste in ochi. Nu refuza cu motivul ca: esti ocupata sau, poate alta data. Spui clar: nu vreau.

| pinkpanther2000 a răspuns:

Ii zici si tu asa"scuze dar nu imi place de tine. daca vrei, putem fi doar prieteni dar nu o relatie" crede-ma va merge si eu am facut asa si a mers si am ramas doar prieteni.

| alexutzushoby67 a răspuns:

Pai cred ca aici ar trebui sa te ajute un baiat. Adica sa vorbesti cu un baiat sa va intelegeti sa mergeti de mana sau nu stiu ce dintrastea de fata cu respectivul si asa va intelege ca ai,, prieten'', ori sa-l faci sa inteleaga daca nu vreai sal,, ranesti'' sentimental. Sper sa te fi ajuta. Funda?

| tarzau a răspuns:

Ii spui ca ai prieten.

| bhlsaknvclfiaBX a răspuns:

Da-l dreacu laughinglaughinglaughing

Întrebări similare