Tind sa cred ca l-ai ranit foarte tare pe baiat, daca s-a schimbat astfel, si stiu ce vorbesc.
Cu ce sa il ranesc? el a scris numele unei fete urate pe pagina lui de facebook si eu l-am intrebat de ce a scris numele acelei fete(trebuia sa intre sa ii spun cand sa ne intalnim) si asa ca a intrat dupa 7 zile si pana atunci i-am zis ca l-am uitat definitiv.nu cred ca pentru asta l-am ranit mai mult el ma ranit.si apoi i-am spus ca il iubesc dar cred ca o place pe acea fata ca nu mi-a raspuns.
E vina ta ce sa-ti fac daca nu sti sa apreciezi un baiat care te place la momentu oportun, dar nu trebuie sa te simti aiurea pentru ca voi fetele, majoritatea nu stiti de fapt ce vreti si fa fug ochii numai dupa baieti Super Frumosi :-p. Oricare ar face asa.Ca sa o scoti la capat poti sa-i spui ceea ce simti pentru el cu adugarea ca ai fost o micuta prostuta la acea vreme si nu stiati sa apreciezi cine tine la tine cu adevrata, desii ma indoiesc ca va tine.
Va multumesc pentru sfaturi dar acum am inceput sa cred ca ma iubeste iar.iar incepe sa ma sune, sa il intereseze ce zi cred ca a realizat cum este aia.
Probabil acum place pe altcineva. Daca nu i-ai dat atentie la momentul respectiv, poate s-a resemnat. Sau mai e o varianta: vrea sa para indiferent, ca sa vada cat de mult insisti si cat de mult iti pasa.
anonim_4396 întreabă: