anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum reusesti sa il cuceresti fratelee prietenei tale cea mai buna. Avand in vedere ca e matematician iar eu sunt aproape paralela cu matematica?

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| G0oLaN a răspuns:

Pai da spune-i prietenei tale! si ` FAci ca un mik plan! Inteleggi! sau Vb lu Lexus ii zici daca face meditatii cu tine! si prin asta! da ce-l mai bine spune-i prietenei tale! si iti va zice ia! jumatate de raspunnswinking

| G0oLaN a răspuns:

Ar fii bine sa te consulti cu prietena ta! pentru ca ia sigur iti va zice 10 15.la suta din raspuns! ia poate te ajuta Chiar ia sa Ai o relatie cu ell!

| luv a răspuns:

Poate ii spui prietenei tale despre asta si te mai ajuta si ea, oricum isi cunoaste fratele mai bine ca tine... poate mai pune un cuvintel bun

| LexUTz a răspuns:

Simplu! Zii sa te ajute si pe tine la matematica si asa o sa petreceti mai mult timp impreuna iar in cele din urma poate ajunge sa te placa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vorbeste mai mult cu el, du-te pe la prietena cea mai buna acasaa mai des, si la scoala roaga`l sa te ajute la o problema de mate. big grinDD. ai grija de tineeeeee >big grin

| MaximovGeorgiana a răspuns:

Te pui cu burta pe matematicalaughing.

| Adinuttzza a răspuns:

Pai daca e fratele celei mai bune prietene ale tale ai un avantaj, mergi mai des pe la ea, poti sa-i ceri lui sa-ti explice la matematicawinking

| annex a răspuns:

Cam grea faza cu te pui cu burta pe carte laughing)... dar eu totusi nu vreau sa afle ca imi place de el decoandata laughing