Buna! Nu trebuie sa faci nimic, un baiat care te place vine singur la tine, insa esti prea mica pentru un astfel de baiat, el si-ar dori o prietena de varsta lui nu una asa de mica. Eu as zice sa te mai gandesti si sa mai astepti o vreme, nu crezi?
Funda?
Daca priveste asa de la mine, imi vine sa cad jos!
m-a sarutat de vreo 3 ori, si intotdeauna ^^nu-mi da pace^^, face orice sa ma atinga(ma stropeste cu apa, ieri eu stateam la calculator iar el a luat o prajitura a venit langa mine si a vrut sa mi-o dea in gura si repede a luat-o, a facut asta de vreo 2 ori, apoi a 3-ea oara,a mai luat o prajitura, a infierbantat-o si a venit langa mine si a vrut-o sa mi-o dea, iar eu spuneam (nu-nu), apoi mi-a pus-o in gura fierbinee(nu chiar tare, dar...)ce crezi, astea sunt semne a le iubirii!?
Ei bine, daca tu spui asa, eu ti-am zis, cand te place vine la tine, incearca n-ai ce pierde desi iti repet ca esti micuta! Ai grija sa nu-ti ceara alte prostii, daca va placeti reciproc, ce mai asteptati? vorbeste cu el! Bafta! :*
Nici macar nu stii cati ani are nu a precizat
Tu trebuie doar sa-i zambesti, sa-i faci ochi dulci, sa razi la glumele lui sa te comporti altfel decat cu ceilalti baieti si va vedea ca il placi.
PapushikaDulceee12 sa stii ca baietii mai fac chestiile cu :te saruta de 3 ori bla bla... doar la caterinca doar ca sa rada de tine crede.ma! si daca in vreun fel te-ai pune cu el, baiatul ala ar profita de asta adica si.ar bate joc de tine, adica e baiat de 19 ani si tu nici macar nu stii ce e aia virgina... din poza ta tu pari de clasa a 4 a.dar DU-TE LA EL DACA VREI SA-TI FRANGA INIMA SI DUPAIA SA TE intorci la mine si sa-mi spui :"ai avut mare dreptate."
La varsta ta ar trebui sa te cam joci cu papusile. nu sa atragi un baiat la 19 ani. frate, ai 12 ani, nu te gandesti putin, nu ai o familie care sa te invete cate ceva despre baieti? gandeste-te, are 19 ani, tu 12, unde ajungi? esti un copil, mai ai carte de invatat deocamdata. Doamnee, si asta un pedofil. la 19 ani se tine dupa una de 12 ani.
Dar ce ma mira? suntem in Romania...
Sa moe eu ca esti cam nebua si ciudata daca crezi ca el te place si sa-ti zic de ce : 1. tu te joci cu papusile, el se pimba cu masina. 2. Tu inca teuiti la desene animate iar el la filme de te pisi pe tine. 3. esti prea mica, evident. 4. el deja-s baga laba la fetele de la el din facultate, somer or cear fii. 5. cred ca te-ai prins!
Mutubal întreabă: