Buna
L-am vazut l-am placut, dupa 2 ani ne-am regasit si am facut revelionul impreuna, dupa 3 luni ne-am unit destinele si au trecut 27 de ani si 2 ingerasi minunati
O seara buna
Dupa 2 ani? pai a plecat in armata sau ce?
NU..asa a fost conjuctura, eu ram in vizita la o matusa si asa l-am cunoscut, am plecat si ne-am regasit dupa 2 ani. avea armata terminata, avea serviciul lui, numai ca eu eram din alt oras si nu visam la acea vreme la o relatie.
Dar soarta a facut sa ne reintalnim si sa ramanem impreuna.
O seara buna
Am inteles. totusi am ras la " dupa 2 ani ne-am regasit si am facut revelionul impreuna", mai vorbim urat de generatiile din ziua de azi
Biencuta dragă, nu s a intimoplat deloc, nu am pe nimeni, si vreauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pe cineva, o fătuță.
Si o sa ii cumperi multi pantofi cu toc?
Normal ca o sa i cumpăr
Am cunoscut-o intr-o tabara.ea avea 11, eu 12. prima data am fost prieteni, am tot vorbit, ne-am cunoscut foarte bine, iar anul trecut, chiar azi, a fost prima zi imprena, adica ca iubiti ma refer, cum sunt si in ziua de astazi tot cu ea si o iubesc la fel ca la inceput
Si ati facut nebunii in camera voastra cand ati fost in tabara? sa nu ati putut din cauza restului de 10 persoane care stateau cu voi in camera?
anonim_4396 întreabă: