| Paul14 a întrebat:

Cum s-o conving pe prietena mea sa facem sex?

12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Trebuie sa si doreasca si ea asta, nu trebuie convinsa

| OOOLEOOO a răspuns:

Sex? eu asi folosi cuvantul Dragoste pentru un succes mai mare, Daca nici macar nu cunosti termeni corecti, vrei sa si cunosti arta sexului?

| DoiCai a răspuns (pentru OOOLEOOO):

Dragoste? Eu "asi" folosi gramatica limbii romane pentru un succes mai mare. Daca nici macar nu cunosti termenii corecti te-as sfatui sa pui mana pe o carte, doua.

| OOOLEOOO a răspuns (pentru DoiCai):

Nu sunt roman. iar cuvantul ''a face dragoste'' e mult mai placut de auzit decat ''a face sex''.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Hmm, uita te la stirile de ora 5 pe protv, mai sunt cazuri ca ale tale.

| SergiuBoss11 a răspuns:

Asa se nasc violatorii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ma'nebunii! ti s-a urat cu binele sau ce? Sfatul meu este da tremini tot GtA-ul si dupa vreo 2-3 ani mai dicutam, asta daca nu vrei sa o fortezi si sa ajungi pe la poarta alba

| Iunona a răspuns:

Excit-o, sarut-o, mangai-o pana isi doreste si ea asta. Daca nu merge nici asa trage o gura de aer in piept si...ai rabdare!

| deeapanda a răspuns:

Doamne mare tie gradina laughing cum zice haraburici termina GTA-ul laughing si dupa aia mai vezi tu ce vrei sa faci, la 12 ani? x_X

| CAMELIA23 a răspuns:

Draga Paul, nu stiu ce varsta ai-banuiesc ca esti adolescent.Nu trebuie sa te gandesti cum sa o convingi, trebuie sa te gandesti cum sa o faci sa isi doreasca acest lucru la fel de mult ca si tine! In primul rand, trebuie sa tineti unul la celalalt, sa va respectati, sa va doriti fizicm, apoi trebuie sa inlaturati teama de necunoscut.BAFTA!

| DoiCai a răspuns:

Ii pui un pistol la cap.

| deeapanda a răspuns (pentru DoiCai):

Mai bine ii dai un pahar de whiski laughing