Lasa`te purtata de val
totul vine de la sine
si te stresa prea tare si totul va fi perfect
:*
Lasate purtata... cat mai naturala. nu inveti sa inoti studiind teoria. asa e si aici
Fara emotii si totul o sa vina de la sine...crede-ma ca nimeni nu iti poate explica exact cum sa saruti...
Pai in primul rand iti apropri buzele de partenerul tau si ti le contopesti cu ale lui.nu exista suruturi perfecte.toate sunt perfecte in felul lor
Nu inteleg de unde stii tu ca maine o sa fie primul sarut...chestiile astea nu se planifica zic eu dar...in fine!
Nu exista sarutul perfect! Saruta-l asa cum simti tu si nu incerca sa il impresionezi ca altfel faci o mare prostie
Eu imi dau seama ce simte prietena mea atunci cand ma saruta! Daca prietenul tau poate sa faca la fel iar tu ii dai un sarut care il face sa se gandeasca la ...mai multe ? ...Nu ar fi bine!
Sarutu` perfect de la prima intalnirea nu prea este. si de unde sti sigur ca maine o sa te saruti for the first time? eu sunt de parere ca nu ar trebui sa-ti planifici primul sarut. si si asa totul vine de la sine. :d succes!
Totul vine de la sine .Sa faci asta cu cineva de care iti place daca nu, nu o sa iti placa acel sarut.
In primul'rand cum au zis multi de aici asa ceva nu se planifica in al doilea rand sarutul este perfect atunci cand il ai cu o persoana speciala... adica daca nu simti ceva special pentru acea persoana nu o sa faci decat sa iti lipesti buzele si limba de ale celuilalt asa ca nu te stresa si fa ce simtibafta:*
Mmmm primul sarut, foarte romantic, lasa-te purtata de val, dar trebuie sa stii ca nu trebuie sa te saruti repede si sa nu deschizi gura mare, SUCCES!:*
Ii bagi pur si simplu limba-n gura..Asta e sarutul. Odata ce ai inceput te lasi purtat de val pentru ca gura o ia razna si face asta automat.
Bafta.
anonim_4396 întreabă: