| candaceswiss a întrebat:

Cum sa abordez o fata care tocmai a iesit dintr-o relatie?
Sunt baiat, am 23 de ani, nu am mai avut o relatie pana acum si imi place mult de o fata de la mine din grupa. Ea stie ca o plac pentru ca i-am marturisit acest lucru dupa cateva zile dupa ce s-a despartit de prietenul ei. Ea mi-a spus ca nu este pregatita emotional pentru o relatie, dar nu a spus nici ca nu ma place. Problema este ca daca mie imi place de o fata, atunci sunt mai timid in preaja ei, desi as dori sa ii spun cateva lucruri romantice. Eu nu stiu cum sa o fac sa se simta in siguranta dupa despartire, sa o cunosc mai bine si altele.

Răspuns Câştigător
| MiruD a răspuns:

Daca tocmai a iesit dintr-o relatie, ar fi mai bine sa o iei incet. Nu o presa si nu o grabi ca risti sa o pierzi de tot. Primul pas l-ai facut. Acela de a-i marturisi ca o placi. Iar ea ti-a raspuns ca nu este pregatita pentru o relatie, nu ca nu te place. Intelegi? Asa ca acorda-i un ragaz si apoi poti trece la actiune. happy

1 răspuns:
| neutrino a răspuns:

Daca inca nu esti in stare sa-i asiguri fetei o anumita siguranta de care ea are nevoie, atunci stai mai departe in banca ta, chiar daca aceasta se gaseste in amfiteatru. Priveste in continuare la cum se descurca baietii din jurul tau si cu siguranta ca vei avea si tu noroc pana la terminarea studiilor. Multa bafta!