Daca ai facut primul pas si ei te-au refuzat inseamna ca nu au cine stie ce planuri si nu e nevoie sa te mai bagi inca odata in seama cu ei ca sa pari o disperata!
incearca sa ii faci gelosi,poate asta o sa dea roade
nu ii mai baga asa de mult in seama, fa-te ca esti mai indiferenta, poate asta o sa ii puna pe ganduri si o sa se schimbe! si o sa faca ei primul pas!
Pai incearca sa intrii in discutie cu el, intreaba si tu ceva gen:unde sunt paharele? stii cumva? imi arati te rog? multumestei de ajutor si profita sa il intrebi, ce a mai facut, daca ebine, si ai grija sa stati mai mult impreuna.beti un pahar de ceva - mai ales el, dar nu exagerat de multe - si poate prinde un pic de curaj. daca nu prinzi tu si dai vina pe bautura daca te refuzadar inainte de asta prefa-te ca te distrezi la nebunie dansand cu un alt tip vreo 1-2melodii, nu mai mult.succes
btw.asta e doar o parere si nu trebuie sao aplici intr-u totul
Poate ca nu e nici unul dintre ei pentru tine eu iti recomand ca mai intai sa te imprietenesti cu ei sa afli lucruri despre ei daca sunt timizi tebuie sa-i faci sa aiba incredere in tine apoi vei vedea cum se comporta pe parcurs mai mlt de atat nu stiu ce pot sa zic
Da de ce nu faci tu primul pas? esti timida? pai gandeste-te ca si el este la fel si ca nu va face nimeni nimic si tot asa veti ramane(prieteni)
Bananacantareata87 întreabă: