| Criss003 a întrebat:

Cum sa aflu daca ma place? hai ca ii notez cu X si Y.
despre X:
a vrut sa stea cu mine dar e prea timid. in plus ca in sat s-a laudat ca sta cu mine.
despre Y:
toata vara s-a tinut dupa mine, si seara cand eram mai multi, eram gasca noastra ma tragea la el in brate, stateam la el in brate. cand l'am intrebat daca ma place a zis ca ma vede doar ca pe o prietena. si s-a laudat si el asta vara ca a stat cu mine si i-a zis unui baiat ca vrea sa stea cu mine. si acum se da la mine.
eu ce sa mai cred? si suntem toti invitati la ziua cuiva.
dar din comportamentul lor, ce sa mai cred? amandoi sunt timizi. sa nu imi ziceti de primul pas ca m-am saturat. l-am facut deja si pentru ei nimic. se comporta la fel.
nu va ganditi ca la amandoi odata. la X, mai demult si la Y de curand.
cum pot sa fac sa reactioneze unul dintre ei?
cele mai multe idei si sfaturi funda :X restul voturi big grin

9 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Daca ai facut primul pas si ei te-au refuzat inseamna ca nu au cine stie ce planuri si nu e nevoie sa te mai bagi inca odata in seama cu ei ca sa pari o disperata!
incearca sa ii faci gelosi,poate asta o sa dea roadebig grin
nu ii mai baga asa de mult in seama, fa-te ca esti mai indiferenta, poate asta o sa ii puna pe ganduri si o sa se schimbe! si o sa faca ei primul pas!

| Criss003 explică (pentru AlinaaAli):

Pai la asta ma gandeam si eu cu gelozia. la onomastica unde suntem invitati cu toti. big grin si vorbesc cu ei ma inteleg super bine mai ales cu X. si toti prietenii nostri mi-au spus ca ma place dar cum el nu a mai stat niciodata cu cineva... si de Y am auzit de la foarte multe persoane

| tenutza a răspuns:

Pai, esti sigura ca il vrei pe vreunul? si daca da pe care?

| tenutza a răspuns:

Pai incearca sa intrii in discutie cu el, intreaba si tu ceva gen:unde sunt paharele? stii cumva? imi arati te rog? multumestei de ajutor si profita sa il intrebi, ce a mai facut, daca ebine, si ai grija sa stati mai mult impreuna.beti un pahar de ceva - mai ales el, dar nu exagerat de multe - si poate prinde un pic de curaj. daca nu prinzi tu si dai vina pe bautura daca te refuzalaughingdar inainte de asta prefa-te ca te distrezi la nebunie dansand cu un alt tip vreo 1-2melodii, nu mai mult.succes

btw.asta e doar o parere si nu trebuie sao aplici intr-u totulhappy

| RetardedRacoons a răspuns:

Depinde de context. Vorbim de logaritmi matrice sau functii?

| v12345678 a răspuns:

Poate ca nu e nici unul dintre ei pentru tine big grin eu iti recomand ca mai intai sa te imprietenesti cu ei sa afli lucruri despre ei daca sunt timizi tebuie sa-i faci sa aiba incredere in tinewinking apoi vei vedea cum se comporta pe parcurs mai mlt de atat nu stiu ce pot sa zic happy

| Criss003 explică (pentru v12345678):

Suntem buni prieteni. cu X vb cel mai mult. si oricum de la un timp nu ii mai bag in seama. ma baga in seama bine nu ma baga asta e

| dulcicutza a răspuns:

Da de ce nu faci tu primul pas? esti timida? pai gandeste-te ca si el este la fel si ca nu va face nimeni nimic si tot asa veti ramane(prieteni)